Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Mesec do Decembra #22

mesec-do-decembra-2014-prva-slika-dan-22  
  • Hej hej... Božični čas ja povezujem tudi s svečkami, saj se v adventnem času vsak teden prižge ena svečka. Zato je tokratna voščilnica nastala s svečkami in je namenjena voščilu ob božiču. Tole šablonico sem gledala že kar nekaj časa in se na koncu le opogumila in jo uporabila.
 
  • Moram priznati, da mi je včasih kar težko uporabiti takšne šablonice, ki so že same po sebi zelo zadostne (jaz moram skoraj vedno še kaj dodati oz. spremeniti). In tudi tule sem precej časa razmišljala, ali jo izrežem iz enega barvnega papirja ali iz belega in jo še pobarvam... Na koncu sem se odločila, da jo lepo pobarvam z distress markerji in distress blazinicami. In mislim, da je kar dobro izpadlo, čeprav, če bi jo še enkrat delala bi tule raje uporabila svetlejšo barvo svečk.
  bozicna-voscilnica-svece-mavelu-podpis  
  • Na osnovo za voščilnico sem odtisnila čudovito MFT štampiljko z Versacolor blazinico v nežni vanilijevi barvi. Tale štampiljka mi deluje kot vzorček na prtu in tak je bil tudi namen, da je adventni venček v bistvu postavljen na mizo. Nad venčkom je bilo precej prazno. Moram priznati, da odkar sem oblikovala prve slovenske napise (že dobre dve leti nazaj), sploh ne znam več izdelati voščilnice brez njih (oz. zelo težko :))
 
  • Jaz upam, da ti je moja voščilnica všeč in vesela bom tvojega komentarja :) To je iz moje strani tokrat vse... Želim ti en čudovit in seveda ustvarjalno obarvan dan še naprej! Pozdravček,
  podpis   banner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj