Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Mesec do decembra #23

mesec-do-decembra-2014-dan-23  
  • Hej hej... Pri današnji voščilnici sem se malo igrala s čisto novo Tim Holtz stencil šablonico :) Sama šablonica je sicer narejena tako, da je na njej precej listkov, jagodk, storžev in iglic, jaz pa sem si izbrala en šopek in ga s pomočjo distress blazinic senčila, tako da sem dobila sličico, ki jo vidiš na spodnji voščilnici :)
 
  • Da sem lahko posenčila samo en del šablonice sem si pomagala z maskiranjem in na tak način preprečila, da bi z določeno barvo senčila tudi slikice, ki jih ne želim :) Uporabila sem štiri barve distress blazinic in pa naprstni aplikator (sponge dauber), ker z njim lahko najlažje senčiš tako dobre sličice, ki se skrivajo na stencil šablonici.
  voscilnica-za-novo-leto-podpis  
  • Za pikico na i sem dodala še napis v slovenskem jeziku, katerega sem odtisnila kar skozi sličico, da je vse skupaj bolj povezano in bolj zanimivo, kot bi bilo, če bi sam napis odtisnila pod sličico.
 
  • Ker se mi je zdela voščilnica malček pusta pa sem za tisto zanjo pikico na i, po robovih papirčka odtisnila še štampiljko z motivom šivov. Uporabila sem zlato Delicata blazinico (mojo res najljubšo zlato blazinico :))
 
  • Moja voščilnica je končana. Upam, da ti je všeč in da tudi sama poskusiš s tehniko senčenja z različnimi distress blazinicami in stencil šablonicami. Do jutri pa te prav lepo pozdravljam :) Pozdravček,
podpis   banner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj