Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Mesec do decembra #24

mesec-do-decembra-2014-dan-24  
  • Ojla... Se še spomniš te voščilnice? Tale embosirna mešanica prahu in bleščic me je tako zasvojila, da je danes nastala še ena voščilnica z njeno pomočjo. Tokrat sem z embosing blazinico (Versamark) odtisnila večje drevo iz seta Čarobni prazniki in posula z embosing emajlom. Seveda so se najprej prijele samo drobne bleščice in droben prahec, zato sem vse skupaj segrela, da se je stopilo, nato pa še topel odtisek še enkrat potapkala po odvečnem prahu, ki mi je ostal od prvega embosiranja. Tokrat so se prijele tudi večji kosi in zopet sem segrela in postopek ponavaljala, dokler nisem dobila smrečice, ki jo vidiš spodaj :)
  praznicna-voscilnica-novo-leto-smrecica-podpis  
  • Meni sama smrečica izgleda kot bi bila polna drobnih lučk, ki se lesketajo v noči :) Nato pa sem kar s škarjami odrezala sneženo podlago, pri tem pa sem pazila, da sem naredila rahle vijugice, tako da izgleda bolj realno, kot če bi vse skupaj odrezala naravnost. Na sneženo podlago sem s 3D penco prilepila izrezek otročka s sankami. Ta šablonica me je že od lani čakala in prosila naj jo že končno uporabim :) Ker sem imela na desni strani premalo elementov, sem z zlato Delicata blazinico odtisnila še napis srečno. Napis sem odtisnila tako, da izgleda kot bi da otroček držal na vrvici, da ne uide :)
  bozicno-novoletna-voscilnica-rocno-narejena-otrok-s-smreko-podpis  
  • Za piko na i, sem s cefralcem robov (paper distresser) še razcefrala robove papirčka in vse skupaj prilepila na osnovo za voščilnico :) Upam, da ti je moja bolj kot ne bela voščilnica všeč in da tudi ti daš možnost embosing emajlu, da te prepriča :)
 
  • Do jutri pa te prav lepo pozdravljam. Želim ti en čudovit dan še naprej. Pozdravček,
  podpis banner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj