Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Mesec do decembra #27

mesec-dodecembra-2014-prva-slika-dan-27  
  • Hej hej... Današnja voščilnica je zelo preprosta, saj je sestavljena le iz ene plasti... Čeprav so take voščilnice na prvi pogled zelo enostavne jih večinoma še vedno zelo težko izdelati, saj je pri njih res pomembno, da dodaš ravno prav elementov da ni ali preveč ali premalo. Poleg tega pa moraš imeti precej mirno roko, saj se tu najbolj pozna vsaka, še tako mičkena napakica.
 
  • Enoplastno voščilnico lahko vizualno hitro narediš dvoplastno in jo tako tudi narediš bolj polno. Kako? S pomočjo lažnih šivov ali pa kar navadne bolj ali manj ravne črte. Jaz sem v mojem primeru to dosegla s pomočjo štampijlke s črticami, ki se nahaja v setu Črta črta črtica.
  voscilnica-v-eni-plasti-bozicno-novoletna-s-snezinko-podpis  
  • Predno pa sem odtisnila robne črtice, pa sem izdelala še notranjost, kjer pa sem uporabila štampiljke iz seta Bela snežinka, mašnjica pa je iz seta Praznični venček. Samo ravno črto pa sem izdelala kar z belim pigmentim pisalom in prosto roko :) Ta večji napis iz seta Bela snežinka mi je zelo pri srcu, saj ne samo da hitro postane osrednji element voščilnice, tudi oblikovan je tako, da lahko iz njega obesiš ornament, ki je v mojem primeru kar snežinka :)
 
  • Odločila sem se za enostavno belo naravno kombinacijo barv in mislim, da je čudovito izpadlo. Kaj pa ti praviš? Mi je uspela tale voščilnica?
 
  • Predno pa se poslovim ti želim samo še namigniti, da če želiš dobiti res lep bel odtisek, potem potrebuješ kvalitetno belo blazinico (jaz ti bom spodaj pod pripomočke pripela obe, ki sta med najboljšimi na tržišču).
 
  • Tako to je bila moja voščilnica za danes. Upam, da ti je bila všeč in da tudi sama poskusiš s to barvno kombinacijo ali pa enoplastno voščilnico (lahko pa tudi oboje skupaj :)) Vesela bom tudi tvojega komentarja, kakšna se ti sama voščilnica zdi :)
 
  • Do jutri pa te iz srca pozdravljam in ti želim obilo ustvarjalnih užitkov :) Pozdravček,
  podpis   banner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj