Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Mesec do decembra #28

mesec-do-decembra-2014-prva-slika-dan-28  
  • Ojla... Za današnji črni petek sem se odločila, da izberem barvito voščilnico, da sam petek malo poživim z barvami :) Izbrala sem si sivo roza kombinacijo, ki ni tradicionalna božično novoletna, je pa zato meni še vedno zeloooo ljuba in mislim da zelo lepo izpade tudi na božično novoletnih voščilnicah... Hej saj kje pa piše, da mora biti vse v tradicionalnih barvah :)
 
  • Za ozadje sem uporabila že potiskan papir. Priznam, zelo redko uporabim potiskan papir na voščilnicah, a ko ga ponavadi izberem kakšne nevtralne tone in vzorčke, kot so te zvezdice :) Samo nasvet... Za voščilnice je ponavadi najboljši papir velikosti 15 x 15, ker pridejo vzorčki dovolj majhni... Jaz sem tule sicer uporabila papir veliko 30,5 x 30,5 cm, ker so bile zvezdice še vedno dovolj drobčkane :)
 
  • Sam kamin pa sem izrezala s pomočjo CC šablonice 2x. Enkrat v beli in enkrat v roza barvi. Iz roza kamina sem najprej odstranila vse odvečne izrezke, mi jih je pa na srečo precej ostalo tudi v šablonici, saj sem na tak način lažje sestavljala sam kamin nazaj, ker sem točno vedela kam kakšen negativ paše. In potem sem se malo poigrala pozidala cel kamin z zidaki, tako da izgleda kot ga vidiš na sliki :) Da je vse skupaj bolj zanimivo in da nogavičke pridejo do izraza, pa sem jih kar ročno izrezala ven iz izrezka in jih nato prilepila na roza nogavičke.
  bozicno-novoletna-voscilnica-kamin-mavelu-podpis  
  • V zgornji del nad kaminom paše še slika, tako da sem jo jaz naredila kar s slovenskimi napisi. Sam napis je sestavljen iz dveh delov, tako da lahko čisto enostavno odtisneš v dveh različnih barvah, kot sem to storila jaz :) Za pikico na i, sem samo papirček še razcefrala po robovih in senčila z distress blazinico in vse skupaj prilepila nad kamin s 3D penco.
 
  • Tako, moja voščilnica je končana. Upam, da ti je všeč in da tudi sama poskusiš s tehniko, kjer uporabiš tudi negativ šablonice. Pride zelo zanimivo in se splača poskusiti :) Vesela bom tvojega komentarja, kakšna se ti zdi voščilnica :)
 
  • Do jutri pa te prav lepo pozdravljam in ti želim en čudovit in ustvarjalni dan še naprej! Pozdravček,
  podpis   banner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj