Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Mesec do Decembra #29

mesec-do-decembra-2014-prva-slika-dan-29  
  • Hej hej... Danes sem se malo poigrala z embosirno pasto in pa rezalno šablonico. Tu je zelo pomembno, da je šablonica na nekaterih delih odprta. V bistvu so take rezalne šablonice oblikovane tako, da en del izrezka embosirajo. No jaz sem jo uporabila malce drugače.
 
  • Dlje časa, kot sem šablonico gledala bolj se bila prepričana, da jo želim uporabiti na tak način. Edino malo me je skrbelo, kaj bo s samo rezalno šablonico, saj je nisem želela uničiti... Ampak sem ugotovila, da če te tehnike ne uporabljaš prepogosto, bi morala biti rezalna šablonica čisto ok.
 
  • Torej kaj sem storila. Najprej sem si izrezala izrezek in negative spravila, saj sem jih kasneje pobarvala s temno zeleno distress blazinico. Izrezek pa sem pustila v šablonici in kar čez rezalno šablonico nanesla pasto za imitacijo snega. Potem pa sem šablonico zelo hitro oprala pod tekočo vodo in jo do suhega osušila, da mi slučajno kje ne bo postala rjavičasta. In ravno zaradi tega nebi priporočala, da se to tehniko uporablja prevečkrat na eni šablonici.
 
  • Na ozadje sem odtisnila štampiljko z napisom v vanila barvi in na papirček prilepila smrečico. Ker mi je manjkalo deblo, sem si ga izdelala kar sama in sicer tako, da sem na mesto debla odtisnila napis z voščilom v rjavi barvi.
  bozicno-novoletna-voscilnica-s-smreko-mavelu-podpis  
  • Ker mi je bila sama voščilnica precej pusta, sem v vse štiri kote prilepila še kristalčke, da sem jo lepo zapolnila. Kakšna se ti zdi? Meni je tale nova tehnika zelo pri srcu in vesela sem, da sem se jo spomnila (upam, samo, da si ne lastim tujih zaslug, ker te tehnike za enkrat do sedaj nisem še nikjer zasledila).
 
  • Do jutri pa te prav prisrčno pozdravljam in ti želim en čudovit dan še naprej! Pozdravček,
podpis   banner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj