Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Mesec do decembra #3

prva-slika-dan-3  
  • Hej hej... Za danes imam pripravljeno eno zelo enostavno voščilnico, kjer sem praktično uporabila samo eno rezalno šablonico (ki pa jo mirne duše lahko nadomestiš z rezalnikom in izrežeš ravni pravokotnik) in pa naše nove božično novoletne sete štampiljk. Samo voščilnico lahko tako izdela praktično vsakdo, saj potrebuješ le nekaj osnovnih pripomočkov :)
 
  • Štampiljka z božičnimi bunkicami je ena in če sem želela odtisniti vrvico v zlati in same bunkice v rdeči barvi, sem se morala en mičken poigrati z maskiranjem. Samo maskiranje ni preveč naporno, je pa sam učinek res enkraten. In na tak način, lahko svoje štampiljke še razširiš :) Seveda tudi tokrat nisem mogla brez čudovite zlate in srebrne Delicata blazinice :)
  maskiranje-stampiljke-za-dvobarvni-odtis  
  • Na koncu sem odtisnila še napis, ki pa je že oblikovan tako, da se ti ni potrebno igrati z maskiranjem. Najprej odtisneš prvi napis v eni barvi in nato drugi napis (v mojem primeru božično jutro) v drugi barvi. In tako dobiš hitro in enostavno dvobarvni napis, ki da sami voščilnici še dodatni čar :)
 
  • Ker se mi je zdela sama osnova preveč pusta, sem nanjo v zelo podobni barvi odtisnila še nekaj velikih snežink, ki so del seta Bela snežinka. Na tak način sem sami osnovi dodala teksturo in jo naredila veliko bolj zanimivo in samo voščilnico povezala v celoto :) Bel papirček z bunkicami pa sem prilepila s 3D penco in ga na tak način še bolj povdarila :)
  bozicno-novoletna-voscilnica-lezece-podpis  
  • Vesela bom, če nam pokažeš svoje božično novoletne izdelke na naši FB strani, kjer jih bomo lahko skupaj občudovali :)
 
  • Za danes je iz moje strani to vse :) Do jutri se imej kar se da lepo :) Pozdravček,
  podpis   banner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj