Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Mesec do decembra #9

mesec-do-decembra-dan-9  
  • Hej hej... Danes sem po dolgem času pripravila voščilnico, na kateri ni odtiska s slovenskim napisom :) Če povem po pravici, sem prav čakala, kam bi ga lahko postavila :)
 
  • Za danes bi moral biti tudi video, a se mi je video posnetek malo pokvaril in ga nikakor ne morem obdelati, da bi ga lahko pokazala... V njem bi lahko med drugim videla, da se pravzaprav na tej voščilnici vseeno skriva napis v slovenskem jeziku :) Vendar ker napis nikakor ni pašal na voščilnico, meni pa se ni dalo še enkrat pripravljati čipke (čeprav je pripravljena zelo hitro), sem čez napis enostavno prilepila svečko z zelenjem :) To je tudi razlog, zakaj je sama svečka postavljena tako nizko, drugače je bilo prvotno mišljeno, da bi bila na sredini čipke. Ampak tudi to ni tako slabo kajne?
 

Te zanima kako sem samo voščilnico izdelala? Čisto preprosto:

 
  • 1. Najprej sem z embosirno srajčko in big shotom embosirala osnovo za voščilnico in nato z nežno rjavo distress blazinico posenčila izbočene dele.
  • 2. Z rezalno šablonico z motivom čipke sem izrezala čipko iz belega papirja, jo po robovih posenčila z enako distress blazinico kot samo osnovo. Za piko na i sem v notranjosti čipke narisala še črtice z zlatim Wink of Stella markerjem.
  • 3. Prav tako iz belega papirja sem izrezala svečko in zelenje, vse skupaj pobarvala z distress blazinicami in markerji.
  • 4. Izrezke z motivom svečke sem sestavila skupaj, dodala še bleščice Wink of Stella in lepilo Glossy accent in vse skupaj prilepila na čipko.
  • 5. Samo čipko sem nato samo še prilepila na osnovo za voščilnico in voščilnica je končana :)
bozicno-novoletna-voscilnica-dan-9-mavelu
  • Sama voščilnica je zelo nežna in lepo uravnovešena, tako da ne potrebuje dodatkov, med drugim tudi ne potrebuje slovenskega napisa, na katere sem jaz že kar lepo navadila :)
  bozicno-novoletna-voscilnica-s-svecko-rocno-delo-podpis  
  • Upam, da ti je voščilnica všeč in da tudi sama poskusiš s kakšno voščilnico brez napisa :) Do jutri pa te prav prisrčno pozdravljam :) Pozdravček,
  podpis banner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj