Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Mesec do decembra 2015 - dan 2

naslov- na-blogu-dan-2   Hojla… Jaz osebno naravnost obožujem distress blazinice, zelo pri srcu pa so mi tudi rezalne šablonice, pri katerih je pomemben negativ izrezka. In zato verjetno ni nič čudnega, če ti povem, da to dvoje zelo rada pokombiniram skupaj.   bozicno-novoletna-voscilnica-z-bunkicami-podpis   Ko sem videla šablonico, ki sem jo uporabila pri današnji voščilnici, so mi ideje kar švigale po glavi in sem komaj čakala, da jo uporabim in vsaj katero od teh idej realiziram. Ponavadi je pri meni tako, da je idej veliko, ampak se potem večina izkaže za malce manj zanimive ali pa celo »neuporabne«. Ampak za današnjo to ne velja. Je pa res, da sem morala osnovno idejo malce še dopolniti med samo izdelavo voščilnice, saj bi bila drugače voščilnica veliko preveč pusta.   recept-za-izdelavo-voscilnice-dan-2 bozicno-novoletna-voscilnica-z-bunkicami-blizje-podpis nasvet-1-dan-2  
  • Ker sem na voščilnico odtisnila še snežinke, sem ji dodala globino in jo naredila veliko bolj zanimivo. Čisto en mali element, ki pa da toliko značaja sami voščilnici :)
  bozicno-novoletna-voscilnica-z-bunkicami-lezece-podpis  
  • Tako, to je bila moja voščilnica za danes. Srčno upam, da ti je všeč in da tudi sama poskusiš izdelati kakšno z negativom šablonice oz. s šablonico, pri kateri je uporaben negativ :) In seveda ne pozabi potem te voščilnice objaviti na naši FB strani. Med vsemi objavljenimi voščilnicami v novembru, bomo namreč izbrali 5 tistih, na katerih bo uporabljen vsaj en izdelek blagovne znamke Mavelu in jih tudi nagradili :)
Želim ti en čudovit in ustvarjalno obarvan dan še naprej. Pozdravček, podpis pripomocki-za-izdelavo-voscilnice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj