Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Mesečni izziv Januar

BELA SNEŽINKA, KI PADA

 
  • Hej hej... Že prav dobro smo zakorakali v novo leto 2015 in upam, da si ga začela odlično :) Danes pa je tudi čas za naš čisto prvi mesečni izziv v letu 2015 :) Jupi :) Najprej pa bi se rada zahvalila čisto vsem, ki ste prijavile kar 25 čudovitih ročno izdelanih darilc :)
 
  • Novo leto smo pričakali tudi v snegu (vsaj večina Slovenije) in zato ne morem mimo tega, da za tokratni izziv izberem temo:
 

SNEŽINKE

 
  • V mesecu januarju, bi tako želela videti izdelke, ki vsebujejo vsaj eno snežinko. Pa naj bodo to voščilnice, uhančki, ogrlica ali pa kaj čisto drugega.  Pomembno je le to, da izdelek vsebuje vasj eno snežinko in vsaj en izdelek iz naše pestre ponudbe (ki ga prosim v objavi omeni in dodaj povezavo nanj). Dodatna navodila kako lahko sodeluješ pa si prosim preberi tule.
  voscilnica-s-snezinko-mavelu  
  • Jaz sem se tokrat odločila za enostavno in klasično voščilnico, ki v sebi skriva kar dve snežinki :) Uporabila sem čudovite šablonice Die-namics (MFT), v katere sem se zaljubila na prvi pogled :) In pa seveda enkratne Maja Design papirje, ki jih od decembra dobiš tudi v Sloveniji :) Pri nas seveda :) Ker na voščilnici nisem uporabila nobenega napisa, jo lahko uporabim tako za novo leto ali pa za voščilo za rojstni dan. Glede na to, da je novo leto že za nami, bo tale voščilnica verjetno namenjena voščilu za rojstni dan
 
  • Seveda, pa tudi tokrat nisem pozabila na nagradico :) Podarjam ti bon v vrednosti 10 eur za nakup izdelkov iz naše trgovinice Mavelu.com. Nagrado bo prejela naključno izbrana sodelujoča :)
  darilni-bon  
  • Se že veselim vseh čudovitih izdelkov, ki jih bomo lahko skupaj občudovali :)
 
  • Ne pozabi pa se oglasiti tudi jutri, ko bom razglasila zmagovalko decembrskega izziva :)
 
  • Do jutri pa en čudovit zimski pozdravček,
  podpis   banner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj