Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Mesečni izziv & Mesec do decembra #5

BELA, BELA in še enkrat BELA

 
  • Najprej hvala čisto vsem, ki ste sodelovale na našem oktobrskem izzivu...Prijavile ste kar 31 čudovitih izdelkov... Hvala, ker ste jih delile z nami, da jih lahko skupaj občudujemo :)
 
  • Z novim mesecem pa je čas tudi za naš nov izziv. Sigurna sem, da se nas večina že ukvarja z izdelavo prazničnih voščilnic... Pa čeprav samo z iskanjem idej, kako bi lahko letošnje voščilnice izgledale. Jaz z božično novoletnimi prazniki vedno povezujem belo barvo, ki me spominja na sneg. In čeprav ga imamo zadnja leta precej malo, mene prihajajoči prazniki še vedno asociirajo na zasnežene pokrajine in sijaj snega ob sončnih žarkih. Zato sem si za temo tokratnega izziva izbrala:
 

BELA BARVA

 
  • Želela bi videti izdelke, kjer, prevladuje bela barva. Pa naj bo to voščilnica, ki je sestavljena samo iz bele barve, ali pa je njen večji del v beli barvi. Lahko mi pokažeš praznično dekoracijo, kjer prevladuje bela barva... Skratka izdelek, kjer je bela barva v ospredju. Mislim, da to ne bo prehud izziv kajne?
 
  • Navodila za sodelovanje si prosim preberi na tej povezaviPoleg zgoraj omenjenega pogoja, pa naj bo na izdelku uporabljen vsaj en pripomoček ali material iz naše trgovinice Mavelu.com. Kateri pripomoček oz. material si uporabila, pa prosim napiši v objavi in dodaj povezavo do izdelka. Hvala.
  praznicna-voscilnica-bela-izziv-november-mavelu-podpis  
  • Tokrat me je čas  malo prehitel in sem puncam iz ustvarjalnega tima pozabila sporočiti temo izziva in tako niso mogle pripraviti izdelkov za inspiracijo. Sem pa ti zato pripravila video vodič za izdelavo voščilnice od začetka do konca :)
  praznicna-voscilnica-bela-izziv-november-mavelu-blizje-podpis  
  • V njem pa najdeš tudi nasvet, kako lahko bleščice prilepiš na izrezek in si lahko brez skrbi, da bodo vse odpadle :) Te zanima ta skrivnost? Potem si hitro oglej spodnji video vodič, kjer ti jo zaupam :)
   
  • Seveda, pa tudi tokrat nisem pozabila na nagradico :) Podarjam ti bon v vrednosti 10 eur za nakup izdelkov iz naše trgovinice Mavelu.com. Nagrado bo prejela naključno izbrana sodelujoča :)
  darilni-bon  
  • Se že veselim vseh čudovitih izdelkov, ki jih bomo lahko skupaj občudovali :)
 
  • Ne pozabi pa se oglasiti tudi jutri, ko bom razglasila dve zmagovalki oktobrskega izziva :)
 
  • Do jutri pa en čudovit jesenski pozdravček,
  podpis    

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj