Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

MISTI - 12 korakov uporabe #6

naslov-na-blogu-6  
  • Hej hej hej :) Pozdravljena nazaj :) OK danes ti pokažem prav posebno tehniko, ki te bo lahko velikokrat rešila iz "težav" :) Mene definitivno :)
 
  • Se ti je že kdaj zgodilo, da si imela čudovito štampiljko živali ali štampiljke, ampak jooooj... Obrnjena je v napačno stran... Pa zakaj je niso naredili zrcalno? Ti je kaj znano? Kaj pa tole? Želiš izdelati zaljubljen prizor dveh živalic in imaš samo eno štampiljko živalice, ki gleda v eno stran... Kako pa sedaj naredi zrcalni odtisek?
 
  • Nič lažjega, če imaš doma MISTI :) Potrebuješ sicer še eno bolj polno prozorno štampiljko, ampak saj kakšno tako imamo pa itq vsi doma, kajne? Si še mogoče malce v dvomih, da je to mogoče? Potem si hitro oglej tale kratki video, kjer ti razkrijem to fantastično tehniko <3
   
  • Sem te zagrela za MISTI-ja? Uh ja res so vroča roba in so že vsi pošli... Ampak brez skrbi, kmalu jih zopet dobimo... Če bi ga imela mi hitro piši na [email protected] in si ga rezerviraj čim prej, da ti ga dam na posebno mesto (ko pride) in da ti ga kakšna druga nadobudna papirčkarica ne "sune pred nosom" :)
  banner-za-prodajo-mistijazagotovi-si  
  • Želim ti čudovit, ustvarjalen in zabaven dan še naprej. Pozdravček in objem,
  podpis

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj