Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Mladostna kuvertica za 80-letnico


Tako kot v prejšnji objavi, se bom tudi danes posvetila izdelavi darilne kuvertice, katero vedno priporočam strankam, ko želijo kot darilo podariti dinarčke ali darilne bone.

Jaz osebno raje podarjam fizična darila, ker so mi veliko bolj osebna, kot denar, a ko pride do poroke ali večjih praznovanj... No v tem primeru, pa tudi jaz zagovarjam darilo v obliki dinarčkov. In ker mi je denar kot darilo precej neoseben, ga rada "zapakiram" v kuvertice. In to ne kakšne navadne kuvertice, ker to bi bilo tudi neosebno, ampak v lepe darilne kuverte, ki ne samo, da zaradi ročne izdelave dodajo osebno noto denarnemu darilu, poleg tega so tudi lepo presenečenje. In... Če denar podarimo v takile darilni kuvertici, obdarovanci vedo, da smo se za darilo potrudili in vanj vložili vsaj nekaj energije in tako denarno darilce dobi veliko večjo vrednost, kot bi jo imelo, če bi denar podarili v navadni kuverti.

Ker sama obožujem nežne, mladostne tone in vzorce, sem se tudi tukaj odločila, da jih uporabim, kljub temu, da je ta kuvertica za gospo, ki praznuje častivrednih 80 let. Seveda nisem mogla narediti 100% mladostne kuvertice, zato sem ta izziv uredila z nekaj preprostimi triki.Prvi trik je gotovo ta, da sem poleg zračnih, svetlih in belih papirjev uporabila tudi papir s strukturo, ki je meni naravnost fantastičen, še posebno, ko želimo dobiti malce bolj retro videz, saj je sestavljen iz vlaken v različnih barvah, kar mu da nežen rustikalen videz in teksturo in ravno to ga naredi zelo zanimivega.

Drugi trik, ki sem ga tule uporabila so rožice, kjer sem zopet izbirala malce bolj retro, umazane barve, ki prispevajo k malce bolj starinskemu videzu same voščilnice.In zadnji tretji trik, ki sem ga tukaj uporabila pa je ta, da sem izbrala najtemnejšo zlato barvo bleščečega papirja kar ga premorem. V živo že kar malce vleče na rjavkasto. V primeru, da bi želela uporabiti voščilnico za mlajši gospodično, bi uporabila čim bolj živahno in zračno zlato barvo. Tukaj pa sem iskala bolj zamolklo zlato, ki je primernejša za večino starejših gospej (seveda se najdejo tudi izjeme, a se mi zdi, da imamo s starostjo rajši bolj zamolkle tone).

No in še čisto čisto zadnji trik (pa recimo temu bonus trik), ki sem ga tu uporabila, je pa ta, da sem uporabila "pleteno" čipko v kombinaciji s precej polno papirnato čipko z rožicami.Verjetno se sprašuješ, zakaj sem uporabila take mladostne barve in jih potem kombinirala z retro elementi. Razlog je v tem, da meni osebno zamolkli toni vzbujajo zaprtost in otožnost, kar pa nikakor ne paše k praznovanju tako lepe obletnice. Želela sem, da se bo ga. Irena voščilnice razveselila in da ji bo vlila malo mladostniške energije, kljub njeni častivredni starosti.

Zelo bom vesela, če mi spodaj v komentarju zaupaš, katere barve pa ti najraje uporabljaš? Bolj mladostne nežno pastelne variante, bolj močne živahne barve, ali bolj zamolkle in umirjene tone?

S tem vprašanjem se za danes poslavljam in ti pošiljam veliiiiiiiiiiiik objem in koš poljubkčov in se zopet beremo jutri, ko ti pokažem še zadnjo kuvertico iz tega tedna :)


Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj