Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Motivacijska voščilnica #1

naslov-na-blogu-srcek-z-napisom
  • Hej hej… Meni osebno so zelo ljube voščilnice, ki jih pošljemo prijateljem kar tako, da jim polepšamo dan. Zato sem oblikovala prav posebno štampiljko z večjim motivacijskim napisom, ki jo lahko uporabiš kot samostojni element na voščilnici ali pa samo kot dodatek. Odlično pa se tudi obnese kot napis na sliki, ki jo potem daš v okvir :)
  voscilnica-za-lepsi-dan-srcek-podpis  
  • Tokrat sem se po dolgem času malce poigrala s senčenjem skozi stencil šablonice. Najprej sem izrezala pravokotnik z obrobo. Z živo roza distress blazinico in okroglim aplikatorjem sem nato senčila večji srček in potem z isto blazinico še manjše srčke. V središče sem z Versafine črno blazinico odtisnila tale čudovit napis in tako izdelano sliko.
 
  • Seveda se nisem mogla upreti čudovitemu papirju s pikicami, ki sem ga prilepila kot ozadje voščilnice in nanj nato z obojestranskim lepilnim trakom še pravokotnik s srčkom in napisom. In voščilnica je končana. Hitro in enostavno  :)
  voscilnica-za-lepsi-dan-srcek-lezece-podpis  
  • Meni je zelo všeč :) Pa tebi? Želim ti en res fantastičen dan, ki naj bo poln stvari, ki jih rada počneš :) Pozdravček,
podpispripomocki-za-izdelavo-voscilnice

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj