Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Motivacijska voščilnica #2

naslov-na-blogu-voscilnica-z-okvirjem
  • Tudi danes sem se igrala s stencil šablonicami. Tale šablonica je sicer mišljena, da uporabiš različne motive posebej. Ampak meni so se zdeli vsi trije tako ljubki, da se nisem mogla odločiti katero bom uporabila, zato sem uporabila kar vse tri na enkrat :) Hehe pa še premikati mi ni bilo potrebno stencil šablonice. Odločila sem se, da bom na tej voščilnici uporabila zelo živahne barve in tako sem izbrala rumeno, oranžno in rdečo :)
  voscilnica-za-lepsi-dan-okvir-podpis  
  • Vse tri blazinice so distress blazinice, ki so ene najboljših (v bistvu kar najboljše) blazinice za senčenje. Pri senčenju sem si pomagala z okroglim aplikatorjem, ki je meni veliko bolj pri srcu kot pravokotni, saj lahko veliko lepše narediš vse prehode in še posebej, če si nova v senčenju, ga je sploh veliko lažje uporabljati, saj se veliko težje poznajo črte roba penice.
 
  • Da sem malce »razbila« živahnost barv oz. da vse skupaj ni preveč živahno, sem dodala tanek bel okvir, ki sem ga izdelala s pomočjo dveh pravokotnih šablonic. In ker sta ti dve šablonice iz serije šablonic s šivi, se na okvirju poznajo šivi, kar voščilnico naredi še veliko bolj zanimivo  :)
  voscilnica-za-lepsi-dan-okvir-lezece-podpis  
  • Okvir je bilo potrebno seveda malce poudariti in to sem storila tako, da sem osnovo za voščilnico senčila z isto rumeno blazinico, kot sem jo uporabila prej pri senčenju s stencil šablonico.
 
  • Ko sem voščilnico sestavila skupaj, sem na sredino odtisnila še moj ljubi napis. Uporabila sem res čudovito črno Versafine blazinico. In voščilnica je končana. Ti je všeč?
 
  • Pošiljam ti en velik ustvarjalni objem in ti želim en res prelep dan še naprej :) Pozdravček,
podpispripomocki-za-izdelavo-voscilnice

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj