Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Nagrajenke mesečnega izziva

SEPTEMBER

 
  •  V septembru sem vas malo "podražila" z božično novoletnimi voščilnicami. Pa ne toliko zato, da bi že sedaj začela propagirati Božič ampka bolj zato, da ti ne bi bilo treba na koncu leta hiteti z izdelovanjem božično novoletnih voščilnic. Vedno ko se z ustvarjalkami pogovarjam o božično novoletnih voščilnicah, dobim skoraj enak odgovor, da pa čisto vsako leto hitijo z njihovo izdelavo, saj zmanjka časa, za umirjeno ustvarjanje.
 
  • Priznam tudi sama sem ista. In ker mora biti izziv res izziv, sem se odločila, da bi bilo fain izdelovati božično novoletne voščilnice v času, ko zunaj po možnosti sije sonček (no vsaj proti koncu septembra nas je malo bolj razveselil). In na ta izziv se je odzvalo kar 26 ustvarjalk in danes je čas za podelitev dveh nagradic :) Še prej pa en hvala iz srca vsem, ki ste v izzivu sodelovale in z nami delile vaše čudovite izdelke :)
 
  • In sedaj me čaka prijetna dolžnost... Računalnik je izžrebal nagrajenko, ki prejme vrednosti bon za 10 eur za nakup pripomočkov iz naše trgovinice... In to je:
 

VALERIJA :)

zmagovalka-izziva-september  
  • Jaz pa sem med vsemi prijavljenimi potem izbrala še eno nagrajenko, ki se nam bo v mesecu oktobru pridružila v ustvarjalnem timu. Prepričala me je s svojim čudovitim venčkom. In to je:
 

TANJA

 
  • Čestitke obema. Prosim oglasita se mi na m[email protected], da vama lahko podelim nagradico.
 
  • Tako moja prijetna dolžnost je zaključena, tebe pa prav lepo vabim na ogled našega novega iziva, ki je že v teku :) Klikni na tole povezavo in preveri, kako lahko na njem sodeluješ in se poteguješ za lepo nagradico :)
 
  • Do naslednjič pa te prav prisrčno pozdravljam,
  podpis

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj