Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Nakit iz skrčljive folije

naslov-na-blogu-nakit-skrcljiva-folija
  • Hej hej… Glede na to, da sem jaz bolj slaba pri izdelavi nakita, sem za nasvet za današnjo objavo prosila mojo prijateljico Aleksandro iz Voščila.com, ki res izdeluje čudovite stvari, med njimi tudi nakit iz skrčljive folije, ki ga izdela s pomočjo akvarelne tehnike...
  uhancki-iz-skrcljive-folije-aleksandra-mavelu  
  • In zaupala mi je nekaj nasvetov, kako ona izdeluje tak nakit :) Te zanima kako si lahko tudi ti izdelaš takšen čudovit nakit iz skrčljive folije?
podnaslov-na-blogu-navodila-za-izdelavo-1 1. Če je skrčljiva folija gladka, jo je potrebno najprej rahlo pobrusiti z zelo finim brusnim papirjem. 2. Na folijo s StazOn blazinico odtisni motiv, ki ga želiš pobarvati in počakaj, da se posuši. 3. Potem pa začni z barvanjem. Aleksandra vedno uporablja akvarelne barvice. Najprej pobarvaj svetlejše dele in vse skupaj zabriši s H2O čopičem. Počakaj, da se vse skupaj dobro posuši na zraku in nato na enak način dodajaj temnejše plasti barve, da narediš lepe sence. Med vsakim nanosom pa moraš seveda počakati, da se posuši. 4. Zaščiti s prozornim lakom. 5. Naredi luknjico, ki naj bo kar malce večja (saj se bo med segrevanjem skrčila). Po želji pa lahko folijo tudi obrežeš. 6. In nato folijo v pečici segrevaj po navodilu proizvajalca folije, da se lepo skrči in odebeli. podnaslov-na-blogu-nasvet-1
  • Pri barvanju pazi, da barve ne bodo preveč intenzivne, saj se njihova intenziteta med krčenjem poveča oz. povedano drugače, med krčenjem postajajo barve vse močnejše.
 
  • In ker ni dovolj samo nakit, ko se gre za darilo, je Aleksandra izdelala tudi škatlico in pa voščilnici v isti kombinaciji kot uhančki :) Meni je kompletek čudovit... Kaj pa tebi?
  ideja-za-rocno-izdelano-darilo-aleksandra-mavelu  
  • Iz moje strani je to za danes vse... Uživaj v lepem vikendu, ki nas čaka in pusti domišljiji prosto pot :)
 
  • Pozdravček,
podpisbanner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj