Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Nazaj k osnovam
H
ej hej moja draga ustvarjalka...

Ta teden smo začeli s serijo ali bolje rečeno šolo Papirčkanje od A do Ž, kjer se bomo začele z osnovami papirčkanja, nadaljevale s tehnikami in v zadnjem tednu pa se pobližje spoznale tudi z raznimi triki, ki naredijo celotno ustvarjanje tako enostavnejše.

Današnja objava je namenjena prvi učni urici, kjer smo se dejansko spoznale z res osnovnimi pripomočki, katere kot ustvarjalka moraš imeti doma.

Kot so škarje, rezalnik, papir, kost, lepila...

In ostali...

Več o tem si lahko pogledaš v spodnjem video posnetku, ki je nastal na včerajšnjem druženju v živo in je nabit s pozitivno energijo in pa seveda, kljub osnovnemu znanju, tudi mini trikci, brez katerih jaz enostavno ne morem :)

Uživaj v gledanju in se potem bereva naprej...Takolele... Upam, da ti je bil video všeč in da si se kljub temu, da smo govorili bolj kot ne o osnovah,  naučila tudi kaj novega.

Kot recimo trik, kako porabiti ostanke papirja.

Več o njih ti napišem kmalu, a še prej pa ti želim pokazati dokončano voščilnico iz videa.Kako sem voščilnico izdelala si verjetno videl že v video posnetku. Si pa kasneje nisem mogla kaj, da je ne bi še malce izpopolnila.

Ker hej, kljub temu, da rada nastopam v živo, imam vseeno vedno tremo in včasih tudi kaj pozabim.

Kot sem tokrat pozabila na drobni dodatek.

Ki pa...

Naredi voščilnico toliko bolj razigrano in dodelano.

Govorim o drobnih 3D pikicah, ki sem jih naredila s tekočimi Nuvo perlami. In to je tudi dobrotica, po kateri jaz sežem pri skoraj vsaki voščilnici.

In...

Glede na to, da morajo biti učitelji vzgled in glede na to, da ste dobile domače veselje, katerega lahko mimogrede pokažete na ➡️ temle linku, sem tudi jaz naredila svojo voščilnico.

V bistvu...

Kar dve...Pri eni sem res v celoti upoštevala navodila, pri drugi pa sem malček goljufala s štampiljko, katere ne bi smela uporabiti.

Pa nič ne de...

Torej na prvi voščilnici sem uporabila "domači papir", katerega postopek sem pokazala na naši prvi učni urici (v videu zgoraj).

Izdelavo celotne voščilnice pa sem zapakirala v vlog, kateri pride kmalu na youtube in tudi pod tole objavo, tako da se danes ne bom preveč poglabljala v njeno izdelavo.Bom pa zato...

Raje več besed namenila voščilnici, katero pa sem naredila iz ostankov od ostankov.

Hehe...

Kakor smešno se je slišalo, sem dejansko uporabila ostanek "domačega papirja", katerega sem naredila iz ostankov potiskanega papirja (v mojem primeru kompleta Sladka mala princeska).

Ker sem želela, da pride lepo do izraza a se vseeno lepo spoji na voščilnico, sem "domači papir" prilepila na  nežno siv pravokotnik, ki je ravno malenkost večji, da je nastal tanek rob, ki poskrbi, da oči nežno popelje na osrednji del voščilnice (napis).In ko sva že pri napisu, sem odtisnila verz Toneta Pavčka, s temno sivo blazinico na bel pravokotnik, kateremu sem zaobljila vse štiri kote.

Nad napis, sem za malce razigranosti in pa tudi nežnosti prilepila rožico, ki pa sem jo kar izrezala iz platnice kompleta papirjev Sladka mala princeska.

In če se slučajno sprašuješ, kako sem naredila embosirano ozadje, ti lahko zagotovim, da zanjo nisem uporabila posebne embosirne srajčke, ampak samo kost in ploščo z utori oz. v mojem primeru kar rezalnik.

Tadam...

In tudi tretja voščilnica je gotova :)

Upam, da so ti današnje voščilnice všeč in da boš tudi sama poskusila narediti domače veselje, katerega navodilo je naslednje:

Izdelaj voščilnico, na kateri boš uporabila samo osnovne pripomočke, ki jih spoznaš v prvem videu.

Če si slučajno sedaj pomislila, da so štampiljke, blazinice in šablonice osnovni pripomoček, te moram razočarati...

Niso... Se boš morala znajti kar brez.

In...

Predno me pošlješ nekam, ker zakaj pa bi morala ustvarjati brez vseh dobrotic, če jih pa vendar imaš že doma, naj ti zaupam tole.

Namreč...

Raziskave so pokazale, da če ima otrok na voljo omejeno število igrač, je z njimi bolj izviren in se mu bolje razvija domišljija.

Vem...

Raziskava govori o otrocih. Pa ga res?

Sem namreč mnenja, da za odrasle velja enako. Zato te res iskreno spobujam, da narediš domače veselje in izdelaš voščilnico, kjer uporabiš samo osnovne pripomočke.

Psssst... Če ti bo lažje lahko delno skopiraš tudi mojo :)

In kje mi lahko potem pokažeš svoje izdelke? Vsa navodila najdeš na ➡️ tejle povezavi :)

Se vidiva tam oz. se zopet bereva jutri.

Do takrat pa ti pošiljam veliiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj