Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Nedeljski ustvarjalni odklop #1

naslov-na-blogu
  • Tako po dolgem času se zopet oglašam na blogu... Priznam, da sem ga pogrešala, ampak včasih življenje prinese svoje... In si je potrebno najprej napolniti svoje baterije, da lahko potem deliš s svetom... Ampak o tem kdaj drugič :)
 
  • Prišlo je novo leto in tudi nove odločitve na Mavelu.com :) Tako smo v petek začeli z novo serijo imenovano Vikend nasveti iz rokava, ki bo na sporedu vsak petek v obliku youtube filmčka. Zato če se še nisi, se hitro naroči na moj youtube kanal, da ga ne zamudiš :) Na blogu pa bomo imeli novo serijo imenovano Nedeljski ustvarjalni odklop :)
 
  • Kaj pa je to? To bo prav posebna serija, v kateri ti bom vsako nedeljo pokazala kako izdelaš še kaj drugega kot samo voščilnico :) Večinoma bo v obliki filmčkov, ni pa nujno da vedno. Včasih bodo lahko tudi samo slikice in opisan postopek izdelave :) Ok pa dovolj klepetanja :)
 
  • Za danes sem pripravila prav simpatičen košek za mojo najmlajšo hčerkico Loti v katerega bo lahko v vrstu spravljala svoje risbice, ki jih bo narisala tekom leta :) Na spodnjih fotkah in v filmčku boš kaj hitro lahko videla koliko imam jaz risarskega talenta :) No pa da ne filozofiram preveč, te kar vabim h ogledu videa :)
   
  • Upam, da ti je všeč ideja o tej seriji in da si tudi ti dobila kakšno idejo za shranjevanje otroških risbic :)
  kosek-za-otroske-risbice-3     kosek-za-otroske-risbice-2   kosek-za-otroske-risbice-1   kosek-za-otroske-risbice-4  
  • To bo iz moje strani za danes vse... Že tako lovim zadnje trenutke nedelje... Ah ja včasih nam tehnika malce zagode... Obljubim, da bo naslednjič boljše in bo objava pripravljena že zjutraj :)
 
  • Želim ti čudovit začetek tedna in naj bo čim bolj ustvarjalno obarvan :) Pozdravček in objem,
  podpis

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj