Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Nežna poročna voščilnica
Živjo,


En poljub, en objem, dan za dnem.


Veliko je želja, da letos vse na novo zaživi, tudi poroke. Poletje se bliža in s tem tudi čas porok, čeprav so te čudovite prav v vseh letnih časih, saj vsak posebej ponuja svoje lepote.

Nov set poročnih štampiljk kar kliče po čudovitih poročnih voščilnicah. Danes sem izbrala verz, ki pravi: »Prave ljubezni ni mogoče najti. Pravo ljubezen se zgradi. En poljub. En objem. Dan za dnem.« vsi poročeni se boste najbrž strinjali.Poroke me vedno spomnijo na čudovite bele obleke in to zelo rada prenesem tudi na poročne voščilnice. Tudi tokrat sem izbrala bele, bež in zlate tone. Papir z naravnimi vlakni je čudovit ko želite dodati nekaj barve, a ne preveč.Za današnjo voščilnico sem najprej izrezala pravokotnik z okrasnim robom in nato na sredini tega in osnove za voščilnico še navaden krog. Nato sem izrezala še krog s čipko, tako da je pravzaprav ostala le čipka. Ker sem želela, da je voščilnica malce bolj zanimiva sem na paus papir zlato embosirala napis. Paus papir bo poskrbel za malce več zanimivosti zaradi svoje prosojnosti, kot tančica neveste.

Ko embosirate na paus papir bodite pozorni, da je grelna naprava zelo vroča in da to storite zalo hitro, saj se sicer lahko paus papir naguba.Poroke so vedno tudi polne cvetja, zato sem nad in pod krog zlato embosirala še rožice iz seta Cvetlični raj. Nato pa sem vse le še lepo zložila skupaj in nastala je tale čudovita poročna voščilnica

Hvala vam za ogled in čudovit dan vam želim,

Roteja

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj