Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Nina se predstavi...
Hej hej...

Danes vam z veseljem predstavljam še zadnjo članico novega Mavelu ustvarjalnega tima, ki sliši na ime Nina in kmalu vam bo o sebi kar sama povedala malo več...

In predno ji prepustim besedo, naj ti namignem samo še to... Če bi tudi sama želela postati del Mavelu ustvarjalnega tima, potem me bolj redno spremljaj, saj ti bom kmalu zaupala, kako se nam lahko tudi ti pridružiš...

Sedaj pa predajam besedo kar Nini, ki ti bo poleg čudovite voščilnice, predstavila tudi način, kako ona izdeluje božično novoletne voščilnice in moram priznati, da mi je zelo všeč in se ga bom verjetno letos poslužila tudi sama.

Pa ji kar predajam besedo:

Danes se z vami Nina. Z izdelovanjem voščilnic se ljubiteljsko ukvarjam že 10 let. Na začetku sem kupovala vsepoprek, šablone, papirčke, štampiljke... zadnja leta pa posegam večinoma po štampiljkah, saj me barvanje motivov zelo sprošča. Vesela sem, da mi je Marina ponudila priložnost, da se pridružim Mavelu ekipi saj njeno pot spremljam že od samega začetka.

Danes sem pripravila božično voščilnico. Če ste tako kot jaz, potem veste, da ni nikoli prezgodaj za izdelovanje le teh. Več različnih čestitk naredim tekom leta in se nato mesecu novembru odločim katere bom izdelala celotno serijo.

Iz seta Ptički pozimi sem odtisnila motive in jih pobarvala z alkoholnimi markerji. Iz papirja sem izrezala krog, da sem dobila negativ za senčenje ozadja. Ozadje sem senčila z Broken china in Faded jeans distress inki. Nato sem z belim gel markerjem narisala še sneg. Ker pri roki nisem imela nobenega božičnega napisa, sem posegla po setu Rojstni dan in odtisnila napis prisrčne želje, ki je prav tako primeren za božično voščilnico.Ko je bila voščilnica sestavljena, sem dodala še bele tekoče perle in okoli voščilnice z belim gel markerjem narisala šive.To je iz moje strani za danes vse. Želim vam en lep konec tedna.


Nina


Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj