Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Nogavičke na kaminu

Zdravo, Vladka z vami! Zunaj se temni, v kaminu so pripravljena drva in vsak čas bo nekdo zakuril ogenj, da bo ogrel celoten prostor. Nogavice so že obešene in čakajo obisk moža z belo brado, da jih napolni. Vse je lepo okrašeno in takoj,  ko bo ogenj zaprasketal in obdaril prostor z nežno svetlobo, bo vse skupaj resnično čarobno. Tako domače in prijetno je! Iz kuhinje prihaja nežen vonj po cimetu in vaniliji in v zraku je čutiti praznično vznemirjenje. Pridete na obisk?

carobne praznike 1Mavelu

Znova je bila na delu moja ljuba šablona kuhinjske poličke, ki sem jo tokrat prelevila v kamin. Odrezala sem sredinsko “poličko” in spodnji “izrezljani” del, da sem dno zravnala. Pa je nastal kamin.

carobne praznike 3 Mavelu

Pobarvala sem ga z Walnut Stain distress inkom in nato še pošteno premazala s tempero. Nogavici sem naredila tako, da sem ju 2 x izrezala iz eko kartona, eno pobarvala zeleno, drugo rdeče in nato se 2 x izrezala iz belega šeleshamerja, odrezala samo zgornji del in nalepila na oba pobarvana škornja. Potrebovala sem še drva in nekaj zelenja ter čaroben napis iz trgovine Mavelu, kjer nadete tudi to objavo.

carobne praznike 2 Mavelu

Naj se čarobnost prične!

[product id="3345"][product id="343"][product id="1442"][product id="3357"][product id="19"][product id="28"][product id="24"][product id="22"][product id="3538"][product id="577"][product id="880"][product id="157"][product id="3498"][product id="166"][product id="396"][product id="140"][product id="2099"][product id="1797"]

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj