Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Po res dolgem času...

naslov-na-blogu-otroska-voscilnica
  • Po res doooolgem času sem včeraj zopet sedla za mojo ustvarjalno mizico, vzela v roke moje pripomočke in začela z ustvarjanjem. Moram priznati, da sem rabila cele tri ure, da sem končala voščilnico, da ne govorim koliko časa je šele trajalo, da sem sploh dobila idejo, kako naj bi voščilnica vsaj približno izgledala...
 
  • Hmmmm in kaj je razlog za mojo neustvarjalno razpoloženje in tudi za mojo odsotnost? Hmmm ni lenoba, pa tudi bolezen ni kriva... Razlog tiči v nečem veliko lepšem :) No pa naj ne ovinkarim predolgo :) Jeseni bo namreč naša mala Lizica dobila družbo bratca ali sestrice. In jaz sem ena tistih srečnic, kjer prih nekaj mesecev samo ležim in upam, da slabost čim hitreje mine :) Ampak to je za mano in počasi prihajam v stari ustvarjalni ritem :)
 
  • Za danes sem pripravila prav posebno voščilnico ob rojstvu otroka. V teh dneh namreč pričakujemo novo nečakinjo in je treba seveda imeti voščilnico pripravljeno, ko pride ta veseli trenutek :) Uporabila sem eno izmed mojih najljubših otroških šablonic Baby sleeping on moon. Izrezke sem pobarvala z Distress in Hero arts blazinicami. Obožujem pikice, še posebno na otroških oblekicah, zato sem pikice na pižamici narisala kar z belim pigmentnim pisalom.
  voscilnica-ob-rojstvu-otroka-1-podpis  
  • V spodnji del sem prilepila banner, na katerega sem še prej odtisnila napis v slovenskem jeziku. Potem pa sem na sredino bannerčka prilepila tri plasti 3D pence in ob strani banner prilepila s tekočim lepilom. Na tak način sem sam bannerček naredila valovit in tako še bolj zanimiv. Ker mi je bil ob straneh malo prazen, pa sem dodala še dve ročno izdelani rožici.
  voscilnica-ob-rojstvu-otroka-blizje-podpis  
  • Samo deklicao na lunci sem prilepila na čipkast izrezek, na katerega sem še prej prilepila manjši krogec in nato vse skupaj s 3D pencami prilepila na osnovo. Da je samo ozadje zanimivo, sem na osnovo prilepila najprej valovit izrezek iz belega papirja s teksturo, in nanj še pravokotnik s pikicami, kateremu pa sem izsekala kote in ob robovih z belim pigmentnim pisalom narisala črtice.
  voscilnica-ob-rojstvu-otroka-podpis  
  • Čeprav me je bilo kar strah, ali mi bo voščilnica po nekaj mesečni ustvarjalni pavzi vseeno uspela, sem z njo zelo zadovoljna. Upam, da bo všeč tudi mamici in očku nečakinje, ki nas bo vsak čas razveselila s svojim prihodom. Upam, da je voščilnica všeč tudi tebi in da sem ti dala kakšno idejo za otroške voščilnice.
 
  • Do naslednjič pa te prav prisrčno pozdravljam in ti želim obilo ustvarjalne energije :)
 
  • Pozdravček,
podpis banner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj