Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Pocukrana snežinka


Bleščice. O waw, le kdo bi se jim lahko uprl. A kaj ko naredijo toliko zmešnjave po naši že tako razmetani mizi... Jp njihovo čiščenje ni prav nič zabavno, a kaj ko je njihov efekt vseeno tako čudovit.

Kaj pa če...

Če uporabiš papir z bleščicami, vsega tega packanja ne boš več imela, boš pa zato vseeno dobila čudovit efekt kristalčkov sladkorja, ki ga nudijo bleščice. Še posebno, če uporabiš papir v beli barvi.Tudi na tej voščilnici, sem uporabila bel papir z bleščicami, ki sem ga prilepila za snežinko, tako da ta izgleda kot bi bila narejena iz cukrčka. Naprej sem izrezala valovit pravokotnik in iz njega snežinko, ki sem jo pozicionirala v zgornjo sredino. Najprej sem hotela dejanski izrez snežinke zavreči, a sem ti hitro premislila in sem jo z multi-medium lepilom v mat verziji prilepila nazaj.Na vrh sem za malce več globine in skrivnostnosti dodala še eno manjšo snežinko, ki sem jo prav tako izrezala iz belega papirja z bleščicami.

Najprej sem imela v mislih, da bom odtisnila večji napis, ki bo segal čez celotni spodnji del, a sem potem zagledala mašnjico in si premislila, saj sem želela mašnjico na vsak način uporabiti.

Ke sem želela zanimivo in nepredvidljivo voščilnico sem se tako morala poigrati z asimetrijo. Zato sem na desno stran voščilnice prilepila mašnjico na levo stran pa sem nato toplotno embosirala manjši napis, ki je samo mašnjico zelo lepo uravnovesil.Ker se bela barva na nežnih pastelnih tonih slabo vidi, sem se morala znajti drugače. Zato sem napis toplotno embosirala z belim embosing prahcem, ki je lepo viden na vseh barvah (razen seveda na beli).

Sedaj pa me zanima, ali se tudi ti velikokrat poslužuješ embosing tehnike? Zaupaj mi spodaj v komentarju.

Veliiiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj