Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Polna polica praznične ljubezni in sreče


Ko sem prvič videla šablonico s poličko na spletni strani dobavitelja, sem se takoj zaljubila vanjo. Ko pa sem jo končno dobila v roko, pa sem ugotovila, da ima šablonica kar nekaj drobnih delčkov, ki zahtevajo svoj čas pri sestavljanju.. A kaj ko je  tako ljubka in simpatična... Nisem si mogla kaj, da je ne bi imela.


In tako sem v roke vzela ostanke papirja in šablonico in pričela z izrezovanjem. In če povem po pravici, je šlo veliko hitreje kot sem mislila, saj sem ob rezanju gledala dobro video vsebino na Youtubu. To pogosto počnem med mojim ustvarjalnim odklopom. Čas potem hitreje mine in tudi lepljenje drobnih delčkov se zdi bolj zabavno.

Moram priznati, da vem, zakaj sem se zaljubila v to šablonico... v naslednjih objavah ti bom pokazala še vsaj 2 možnosti njene uporabe, in nobena od njiju ni tako zahtevna kot tokratna. A kaj mi je pri tej šablonici še najbolj všeč? To, da ima toliko malih elementov, ki jih lahko uporabim posamezno kot dodatek pri kakšni drugi voščilnici ali projektih... Ta mala miška, pa smrekica in ura (mogoče za voščilnico za starejšega moškega), pa snežak in nogavičke. Da o svečki, ki je praktično vsestransko uporabna sploh ne govorim.


Ok... Dovolj govorjenja :) Mislim, da je čas, da ti napišem, kako sem voščilnico sestavila skupaj, se strinjaš z menoj?Skratka tale šablonica me je res navdušila in upam, da ji daš tudi ti priložnost, da te očara :) In predvsem, da ti pomaga porabiti ostanke papirčkov. Ker hej, mislim, da nobena od nas ne vrže ostanka papirčka z lahkoto stran.


Takolele... Za danes se poslavljam in se zopet bereva jutri, ko te bo točno tukaj na Mavelu blogu, čakala nova objava z novo idejo za božično novoletno voščilnico :) Imej čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej! Veliiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj