Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Popsika predstavlja #3

popsi-naslov-3
  • Živjo! Sedim danes s prijateljico v baru in si naročim odličen smoothie. No ne smem pozabiti tudi dejstva, da je bil mogoče smoothie se toliko boljši ker mi ga je stregel tako simpatičen natakar. Ufff mislim, da so metuljčki in srčki že v zraku :). No pa mi povej, če moj natakar ni bil izredno lep. Na slikici v smoothiju :).
  smotthie-s-slamico-blizje  
  • Čeprav sem malo sramežljiva po naravi sem ga vseeno vprašala za telefonsko številko, da mi pove recept smoothieja. No mogoče je bil to samo izgovor, da ponovno slišim njegov glas. Ups. Ker te imam za prijateljico, ti bom zaupala recept slastnega smoothieja, ter prav tako telefonsko mojega bodočega fanta, da ga malo preveriš, če je pravi zame. A si za akcijo?
 
  • smotthie-s-slamico
 
  • Ker vem, da telefonski klici precej stanejo, sva se z Marino dogovorili, da ti vse izdelke iz telefonske številke zniža kar za 15% in sicer samo do 11.5.2015.
 
  • Telefonska številka je zelo enostavna. Najprej si iz papirja narediš rozetko, ki jo najlažje izdelaš kar s pomočjo šablonice, vroče silikonske pištole in močnega obojestranskega lepilnega traku. Nato si na akvarelni papir odtisneš motiv žirafice, ki jo pobarvaš z akvarelnimi barvicami in H2O čopičem. Potem pa žirafico s pomočjo luknjača ali rezalne šablonice izrežeš v obliko kroga in jo prilepiš na rozetko. Ko imaš vse to pripravljeno, potrebuješ še krajši trak iz papirja in slamico. S slikonsko pištolo (najboljše nizkotemperaturno) naprej slamico prilepiš na rozetko, pri tem pa paziš, da je žirafa obrnjena pravilno. Nato pa na zadnji strani čez slamico in rozetko prilepiš še trak iz papirja, da izgleda, kot da slamico drži skupaj z rozetko ravno ta trak.
  nacrt-za-smoothie-s-slabmico popsi-recept-smootihe  
  • Kaj praviš bo to pravi fant za mene? Želim ti eno čudovito soboto še naprej in upam, da si tudi ti privoščiš kakšen smoothie, lahko tudi po zgornjem receptu :)
 
  • Pozdravček, tvoja Popsi.
  banner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj