Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Popsika predstavlja #4

popsi-naslov-popsi-4
  • Živjo, Popsika tukaj, tokrat brez sestrične Cup. Kako si? Jaz sem zelo zelo dobro. Ne morem opisati kako zelo dobro. No upam, da si tudi ti super dobro. Ravno sem se vrnila domov iz tetine zabave in takoj sem se spomnila nate. Le kako bi lahko pozabila na nekoga tako posebnega kot si ti :). No pa da ti povem zakaj sem se spomnila nate. Moja teta je danes praznovala obletnico poroke in imela je čudovito oblekco. Res je bila super “kjut”. Vsi povabljeni smo bili navdušeni nad njo. Njeno božansko oblekco si lahko pogledaš na spodnjih dveh slikcah.
  torta-popsi-mavelu-1 torta-popsi-mavelu
  • No kakšna se ti zdi? Sedaj pa hitim dalje, saj sem zmenjena s sestrično Cup. Naslednji teden bova precej zasedene saj Cup kupuje novi avto. Joj komaj čakam, da ti ga lahko pokažem.
 
  • Uuu skoraj mi je ušlo iz glave. Marina je bila danes zelooo dobre volje in sem se lahko dogovorila za popust na čisto vse rožice… Jupiii. Ampak pohiti, ker je popust omejila in lahko rožice s popustom dobiš samo do ponedeljka, 18.5.2015. (pssst, nekatere je znižala kar do -40%)

    Klikni tule in jih preveri >>

 
  • Če pa si želiš pobližje ogledati tetino oblekico boš potrebovala naslednje stvari:
  popsi-recept-popsi-4-1
  • Do naslednjič pa uživaj in upam, da povabiš mojo teto kaj na obisk v tej njeni čudoviti obleki :)
 
  • Pozdravček, tvoja Popsi.
     

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj