Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Popsika predstavlja #6

popsi-naslov-popsi-6
  • Živjo, kako si? Jaz imam super novico zate, čeprav je bolj novica od Cup. Nasa Cup je namreč prvič postala mamica. Dobila je tri tako simpatične trojčke, da se jim komaj upreš :). Zato sem jim za to priloznost oblikovala prav posebne oblekce, da pridejo iz porodnisnice lepi in predvsem elegantni. Moje kreacije na njih si lahko ogledaš na spodnji slikci. Kako pa pri tebi praznujete rojstvo novorojenčka?
  popsi-okraski-za-cup-cake  
  • Jaz sem dobila ogromno inspiracij z mojimi malčki, saj jim želim izdelati ogromno oblekic, da bodo lepi. Če pa si želiš za svoje Cupke izdelati podobne oblekce kot moje, pa samo tebi izdam kako sem jih napravila.
 
  • Najprej sem si s pomočjo rezalnih šablonic (lahko pa uporabiš tudi luknjače) izrezala krogce in pa valovite kroge. Na kroge sem odtisnila sličice z otroškimi motivi in prav tako take napise. Nato pa sem manjše okrogle krogce prilepila na večje valovite krogce in nato po dva skupaj zlepila skupaj, pri tem pa sem vmes dala še zobotrebec. Za lepljenje zobotrebca sem uporabila močen obojestranski lepilni trak, da mi sigurno ne bo zbežal ven :) Katere pripomočke sem uporabila, pa ti zaupam čisto na koncu objave.
 
  • V primeru, da si želiš naše male Cupke popestvovati tudi sama, boš potrebovala naslednje stvari:
  popsi-recept-popsi-6  
  • Lepo se imej in veselo ustvarjanje. Se vidive oz. bereva ponovno naslednji teden.
 

banner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj