Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Popsika predstavlja #7

popsi-naslov-popsi-7
  • Živjo! Opazila sem, da je to leto namenjeno menjavi naših avtomobilov. Potem, ko smo tako zelo uživali v ogledu izdelave sestričinega avtomobilčka, se je sedaj tudi teta odločila, da je čas za menjavo njenega starega lepotca z novim bolj mladostnim. Ker je sestrična tako zelo zadovoljna s svojim avtomobilom se je tudi teta odločila za nakup le tega pri podjetju Mavelu. Ker je malo širše postave in ima precej rada razkošje si je izbrala model serija 2.
 
  • Tudi tokrat sem se ponudila za pomoč pri izbiri avtomobila in tako sva se s tetko odpravile ponovno v proizvodnjo Mavelu-ja. Kako sva se zabavali ob gledanju proizvodnje. Sem veliko fotkala, ampak sva se na koncu z Marino dogovorile, da ti pripravi prav posebni vodič, kako so tale super luksuzen avtomobilček izdelali. Zato ti tokrat pokažem samo končan avtomobilček na katerem seveda kraljuje moja tetica :)
  torta-na-podstavku-mavelu  
  • Ampak ker jaz ne bi bila jaz, pa ti samo zaupam, kaj je osnova tega avtomobilčka, če bi ga mogoče imela tudi ti, še predno Marina pripravi vodič :) Za osnovo je Marina uporabila tale super podstavek za torto (klikni tule in si ga poglej pobližje)... A ni noro dober :)
 
  • P.s. Ne spreglej pa tudi nove Mavelujeve akcije, kjer so ti ves papir znižali kar do -15%. Ampak pohiti, ker akcija velja samo še danes (6.6.2015) in jutri (7.6.2015).
 

>> Klikni tule in preveri njihovo top ponudbo >>

 
  • Imej se naprej en lep sončen in ustvarjalen dan.
 
  • Tvoja Popsi
 

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj