Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Poročna kolekcija

naslov-na-blogu-barvni-porocna-kolekcija
  • Imela sem čast izdelati poročno kolekcijo za Katjo in Klavdija. Priznam, da sem bila na začetku kar malo skeptična, če mi bo uspelo toliko barv skombinirati  v lepo elegantno vabilo. Kaj praviš, mi je uspelo?
  katja-in-klavdij-poroka-porocna-vabila-podpis  
  • Katja je želela imeti na svojem vabilu čipko in pa metuljčka. Čipka pa se je morala na sredini odpirati. Hmmm je bil to izziv… Vse dokler se nisem spomnila, da obstaja delno rezanje s pomočjo rezalnih šablonic.
  katja-in-klavdij-poroka-porocna-vabila-2-podpis  
  • Izdelava vabila na tak način je potem zelo enostavna. Vendar pa na tak način lahko hitro poškodujemo šablonico, zato tega ne priporočam za izdelavo zelo velikega števila vabil ali voščilnic.
  katja-in-klavdij-poroka-porocna-vabila-1-podpis  
  • Namesto naprsnega šopka, sta se Katja in Klavdij odločila za naprsne metulje, ki sem jih izdelala s pomočjo rezalnih šablonic.
  katja-in-klavdij-poroka-naprsni-metulji-podpis  
  • Ker samo papir ni dovolj trpežen za takšno uporabo, sem se odločila, da za spodnjo plast metuljev uporabim papir z bleščicami, ki je veliko bolj trpežen in ima na spodnji strani kot nekakšno plastificirano plast.
  katja-in-klavdij-poroka-naprsni-metulj-podpis  
  • Na metuljčke sem potem še prilepila zaponko za broške kar s pomočjo silikonske pištole,
 
  • Mladoporočenca sta se tudi odločila za tulce za riž in cvetje, katere sem izdelala iz roza papirja in dodala še isto čipko in metulje kot sem ju imela na vabilih. S čipko pa sem tudi delno zakrila rob papirja, tako da izgleda vse skupaj veliko bolj elegantno.
  katja-in-klavdij-poroka-tulci-za-riz-podpis  
  • In čisto na koncu sem izdelala še metuljčke na vrvici in pa krogce z napisom, ki ju bosta uporabila pri konfetih, katere pa bosta zapakirala v kozarčke. Se mi zdi zelo lušna ideja :)
  katja-in-klavdij-poroka-zahvalni-kozarci-podpis katja-in-klavdij-poroka-zahvalni-kozarci-1-podpis katja-in-klavdij-poroka-zahvalni-kozarci-2-podpis  
  • In sedaj me čaka še izdelava škatlice in poročnega albuma in se tega že zelo veselim :) Seveda pa takoj ko bosta gotova tudi pokažem :)
 
  • Upam, da je tudi tebi poročna kolekcija všeč :) Želim ti čudovit, ustvarjalen in zabaven dan še naprej. Pozdravček,
podpis-barvni uporabljeni-pripomocki-1

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj