Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Poročna kuverta #1

naslov-na-blogu-barvni-porocna-kuverta
  • Naročilo, nov papir in polna glava idej... Zveni znano?
 
  • Moram priznati, da imam tale papir že lep čas doma in sem nanj preprosto pozabila... Bila sem 100% prepričana, da sem ga dala na naše e-poličke a sem včeraj ugotovila, da temu ni bilo tako... Oprostiiii, res ni bilo namerno... No ja, da se malce oddolžim, ti danes pokažem tole lušno kuvertico, za katero navdih sem dobila pri Aleksandri iz Voščila.com.
  porocna-kuverta-violicna-purple-rain-podpis  
  • Tokrat ti ne bom zaupala, kako kuvertico izdelati, ker za to prihaja prav posebna delavnica, ampak več o njej zelo kmalu :) Vseeno pa ti pokažem detajle, ki kuvertico naredijo posebno...
  porocna-kuverta-violicna-purple-rain-detajl-podpis  
  • In pa notranjost... A ni noro dober napis? Je v bosanščini, ker je bila kuvertica namenjena na poroko v Bosno, zato ti ga bom na hitro prevedla: Ker se nismo mogli odločiti, kaj naj napišemo, smo se odločili samo podpisati :) Noro izvirno, a ni?
  porocna-kuverta-violicna-purple-rain-notranjost-podpis  
  • Jaz sem se v tale papir totalno zaljubila in v prihodnjem gotovo pride še kakšna objava, kjer bo izdelek izdelan iz tega papirja :) Če je tudi tebe navdušil, si ga lahko zagotoviš tule... Vendar pohiti, ker jih je samo še nekaj na zalogi... Zato hitro klikni tule in si ga zagotovi še danes :)
 
  • Želim ti čudovit, zabaven in seveda ustvarjalen dan še naprej :) Pozdravček in objemček,
  podpis-barvni uporabljeni-pripomocki-1

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj