Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Poročna škatlica knjigica

naslov-na-blogu-skatlica-porocna-knjigica
  • Meni osebno je izdelava voščilnic v obliki škatlice knjige zelo pri srcu. Čeprav vzame malce več časa kot običajna voščilnica, pa se mi zdi, da škatlica samemu darilcu doda še neko dodatno vrednost :) In tudi če podarimo samo dinarčke, jih je veliko lepše podariti v taki čudoviti škatlici kot pa samo v kuverti :) Se strinjaš z menoj :)
  porocna-voscilnica-knjigica-prstana-podpis  
  • Tokrat sem imela čast izdelati to čudovito škatlico za gospo, ki jo je podarila naprej dvema mladoporočencema :) Moram priznati, da je prišlo naročilo kot naročeno, saj sem ravno dobila v roke čudovito novo kolekcijo papirja iz Galeria Papieru in seveda, sem jo morala takoj uporabiti :)
  porocna-voscilnica-knjigica-prstana-lezece-podpis  
  • Moram ti nekaj priznati. Jaz sem včasih prav hrčkala vse vrste potiskanega papirja in še danes imam polno omaro različnih kolekcij, ki čakajo na razrez :) Obožujem papirje in to ni nobena skrivnost. Malo kdo pa ve, da mi jih je bilo včasih takoooo težko razrezati, ko so tako lepi :) No danes teh težav nimam več in z veseljem zarežem v papir... Se sprašuješ kako sem do tega prišla? Čisto preprosto :) Ugotovila sem, da če papir razrežem in iz njega izdelam izdelke, ki so ravno zaradi tega lepega papirja tako čudoviti :) In kar je najpomembnejše z njimi razveselim ljudi okoli sebe, ki izdelek dobijo :)
  porocna-voscilnica-knjigica-prstana-blizje-podpis  
  • Torej škatlica je precej preprosta, saj je bilo tudi vabilo zelo preprosto in sem se držala tega. Na prvi strani sem pokombinirala različne papirje, dodala tole čudovito čipko in prstančka, ki pa sem ju izrezala iz fantastičnega papirja z bleščicami, kjer bleščice lepo ostanejo na papirju. Obožujem bleščice in tole je res fantastično, da mi jih ni potrebno potem čistiti po celem stanovanju :) Dodala sem še imena mladoporočencev, ki sem ju izrezala s srčki. Ker se mi je vse skupaj zdelo malce pusto, sem zato dodala še banerček, ki tukaj služi samo zato, da celotno platnico poveže v celoto. In pa tri rožice.
 
  • Kakšna se ti zdi tale voščilnica? Meni je zelo simpatična in bom vesela, če boš pustila komentar o njej na naši FB strani, do katere prideš s klikom TULE. Hvala <3
 
  • Želim ti čudovit dan še naprej in ti pošiljam en velik ustvarjalni objem :) Pozdravček,
podpis pripomocki-za-izdelavo-voscilnice

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj