Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Poročna škatlica za zlato poroko
Hej hej hej...

Že od nekdaj sem si želela, da bi doživela zlato poroko... In čeprav sem imela v preteklosti bolj kot ne v mislih svojo, sem bila prejšnji vikend izredno počaščena, da sem bila povabljena na eno.

In to ne kar eno...

Denisova babi in dedi sta točno v soboto praznovala 50-to obletnico poroke ali po domače Zlato poroko.

In seveda, kot se za tak dogodek spodobi, sem jima izdelala malce drugačno voščilnico, v katero sva lahko tudi lično pospravila dinarčke, ki sva jih podarila.Na voščilnici, ki sliši na ime škatlica presenečenja, sem šla kar malo "out of the box".

Pa ne toliko po obliki same škatlice, ampak barvah.

Denisova babi ima rada močne barve, med njimi tudi rdečo, ki pa ni moja najmočnejša barva, ko pride do papirčkanja...

Ampak mislim, da so mi rožice vseeno zelo lepo uspele.Tema tokratne škatlice so bile rožice, za katere pa sem želela, da imajo vintage pridih, zato sem jih odtisnila s črno barvo in pobarvala v rdeče roza kombinaciji.

Za dodatni pridih rustikalnosti, pa sem ostalo škatlico oblekla v zelene odtenke iz kompleta Sladka mala princeska in vanilijeve črte.In ker govorimo o zlati poroki, seveda ne smejo manjkati zlati odtiski. Izbrala sem si verz o prijateljstvu in ljubezni, saj za 50 let zakona, zagotovo ni dovolj samo ljubezen, ampak mora med njima živeti tudi prijateljstvo.

In pa ker je babi ljubiteljica poezije, sem obvezno morala uporabiti tudi verz Toneta Pavčka.Za dinarčke pa sem izdelala čisto enostaven žepek, nad katerega sem prilepila rožice, da sem dobila efekt, kot da dinarčke čuvajo rožice in tako ti dobijo še dodatno vrednosti.

Na pokrov škatlice, pa sem odtisnila moj trenutno izredno ljubi verz Osebe v življenju in ga dopolnila s še več pobarvanimi rožicami iz seta Cvetlični raj.Ker sem voščilnico delala zadnji moment, mi ni uspelo narediti lepših slik (tale zgornja je kar iz avta :) ), a vseeno upam, da si dobila idejo, kako lahko še drugače uporabiš set štampiljk Cvetlični raj in kako lahko denar podariš še drugače kot v kuvertici :)

Iz moje strani je to za danes vse...

Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej in ti pošiljam veliiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj