Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Poročna škatlica

naslov-na-blogu-porocna-shadow-box-skatla
  • Hojla... Tale škatlica je nastala kakšno dobro leto nazaj za poročno darilo, ki sta ga podarila moj brat in njegova punca. In čeprav je od njene izdelave minil že kar lep čas, se še vedno dobro spomnim tistega občutka, ko kar nisem mogla iti spat, dokler nisem škatlice zaključila do konca... Pravzaprav sem jo izdelovala skoraj cel dan in celo noč in v tem neskončno uživala in si dala duška z najrazličnejšimi detajli :)
  albumcek-spela-in-rok-2-podpis  
  • Sam prvi del ("Shadow box") je narejen v celoti iz chipboarda oz. debele lepenke in sem ga potem jaz sestavila v obliko okvirja za sliko. V notranjosti škatlice pa sem se potem malce poigrala z različnimi višinami, tako da sem dobila lep 3D učinek slikce v škatlici in da je "shadow box" kot se spodobi :) Da pa mi sam okvir, ki je prilepljen na voščilnico knjigo ne bi prevagal celotno škatlico v eno smer, sem pod njim prilepila še nogice, kjer pa sem uporabila kar čudovite naravne lesene perlice primerne velikosti.
  albumcek-spela-in-rok-podpis  
  • Samo voščilnico knjigo sem izdelala kot vse ostale, le da sem tu zaradi teže okvirja pri platnici uporabila prav tako chipboard (oz. debelo lepenko) in ga lepo oblekla v Graphic 45 papir, ki je meni tako pri srcu :)
  albumcek-spela-in-rok-11-podpisalbumcek-spela-in-rok-10-podpis  
  • V notranjost škatlice sem skrila posebno škatlico z listki, na katere so lahko potem gostje napisali svoje misli za mladoporočenca. Tako bosta imela še en lep spomin iz poročnega dne :)
  albumcek-spela-in-rok-9-podpisalbumcek-spela-in-rok-8-podpisalbumcek-spela-in-rok-7-podpis  
  • Poleg tega pa sem pripravila tudi nekaj kuvertic iz paus papirja, ki sem jih izdelala kar s pomočjo čudovite plošče za kuverte, s katero je izdelava kuvert res simpl in hitro opravilo.
  albumcek-spela-in-rok-3-podpisalbumcek-spela-in-rok-5-podpisalbumcek-spela-in-rok-6-podpis  
  • Ti je všeč tole poročno darilce oz. bolje rečeno kar darilna embalaža za dinarčke, ki sta jih podarila moj brat in njegova punca? Meni je bilo tako všeč, da sem se komaj ločila od njega. In po pravici povedano, če ne bi na prvi strani pisalo imena mladoporočencev, bi verjetno tole škatlico obdržala kar zase :)
  albumcek-spela-in-rok-12-podpis  
  • Za danes je to iz moje strani vse... Oglasi se tudi jutri, ko imam zate zopet pripravljeno eno novo voščilnico :) Do jutri pa se imej kar se da lepo. Pozdravček,
podpisbanner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj