Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Poročna voščilnica #2

naslov-na-blogu-porocna-voscilnica-orhideja
  • Hej hej... Ta teden nisem bila najbolj pridna z objavami, kajne? Ampak obljubim, da se bom odkupila... Pa tudi za oba "zamujena" VOT-a :) Že pripravljam nekaj posebnega, da se ti odkupim :) Obljubim :)
 
  • Za danes sem ti pripravila voščilnico, ki jo lahko podariš h poroki. Ko sem dobila v roke to čudovito šablonico orhideje od Magnolie, se ji seveda nisem mogla upreti :) In takoj sem pomislila na nežno voščilnico, kjer bo seveda kraljevala orhideja. Ko sem imela orhidejo pripravljeno pa mi je na misel padlo, da izdelam poročno voščilnico... Mogoče malce nostalgije, ker sem tudi sama imela v poročnem šopku orhideje, ali kaj vem :)
  voscilnica-orhideja-cestitke-porocna-blizje-podpis  
  • Doma čudovito belo violično orhidejo z roza pridihom in ta mi je služila kot inspiracija za barvno kombinacijo moje orhideje iz voščilnice. Za barvanje sem uprorabila zelo osušen tanek čopič z okroglo konico in začela z nanašanjem svetlo roza distress blazinice. Ker je bil čopič prej suh, sem morala nanose večkrat ponoviti. Če bi čopič preveč zmočila, da bi se mi papir začel uvijati in svaljkati, saj nisem uporabila akvarelnega papirja. Pestič (jaz upam, da je to pestič), pa sem pobarvala z močno violično distress blazinico in čisto na koncu narisala pikice z belim pigmentnim pisalom, za malo globine :)
 
  • Orhidejo sem prilepila na kvadrat s črticami, ki je v bistvu izrezek MFT šablonice. Še predno pa sem to naredila, sem sam kvadratek prilepila na osnovo za voščilnico in z močno črno blazinico odtisnila napis Čestitke. V središče orhideje, sem nanesla še malo distress bleščic, da sem dobila tak lep "cukrast" sijaj. In ker mi je bila voščilnica še malce pusta, sem v vse štiri kote odtisnila še srčka z listki (iz novega seta Mavelu poročnih štampiljk). Tudi tu sem uporabila nežno roza distress blazinico.
  voscilnica-orhideja-cestitke-porocna-podpis  
  • Meni je voščilnica zelo všeč, zato jo bom gotovo še ponovila. Verjetno v drugi barvni kombinaciji in za drugo priložnost, saj bo pri nas poleti zelo veselo in bomo imeli precej rojstnih dni za praznovati :)
 
  • In predno se poslovim za danes, bi te želela samo opozoriti na našo super akcijo, ki ravnokar poteka na Mavelu.com... Čisto vse rezalne šablonice (tudi to orhidejo) sem ti namreč znižala kar do -50%... Ponudba, ki se jo splača izkoristiti, vendar pohiti, ker akcija traja samo do nedelje, 14.6.2015.
 
  • Do jutri pa te prav prisrčno pozdravljam in ti želim en čudovit preostanek dneva :) Pozdravček,
  podpis banner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj