Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Poročna voščilnica #3

naslov-na-blogu-porocna-voscilnica-s-srckom
  • Hojla... Mislim, da bom letos izdelala toliko poročnih voščilnic kot vsa prejšnja leta skupaj :) Pa ne zato, ker bi bila povabljena na toliko porok, ampak enostavno me letos kar vleče v izdelavo poročnih voščilnic. Ampak glede na številko porok, mislim, da bo marsikomu prišla prav kakšna inspiracija :) In če ne drugega, se lahko vsaj naučiš novih tehnik :)
  porocna-voscilnica-s-srckom-podpis  
  • Tokrat ti želim predstaviti, kako lahko več različnih izrezkov združiš v eno ravnino, poleg tega pa ti pokažem še, kako lahko tvoja rezalna šablonica služi kot stencil šablonica in to na kar dva načina :) Te zanima? Potem pa te zelo lepo vabim h ogledu spodnjega videa, kjer bom voščilnico izdelala od začetka do konca :)
   
  • Jaz upam, da ti je voščilnica všeč in da tudi ti poskusiš s to super enostavno tehniko, kjer pa je učinek fenomenalen... Še posebej, če imaš rada bolj enodimenzionalne voščilnice. Moram pa priznati, da sem kar nekaj časa gledala obe šablonici in sedaj ko sem se končno opogumila in ju uporabila, mislim, da ti njuno uporabo ponovno pokažem že kaj kmalu :)
  porocna-voscilnica-s-srckom-blizje-podpis  
  • Želim ti en čudovit dan še naprej in seveda, naj bo kar se da ustvarjalno obarvan :) Pozdravček,
  podpisbanner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj