Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Poročna voščilnica

naslov-na-blogu
 • Hej hej... V mesecu maju ti bom poskusila predstaviti akvarelno tehniko, ki je zelo popularna pri izdelavi voščilnic. Ponavadi se z njo barva odtiske, jaz pa sem tokrat odločila, da pobarvam izrezek :) Že ko sem videla to čudovito šablonico od MTF-ja, sem vedela, da jo bom uporabila.
 
 • In ko sem jo gledala in razmišljala, kako bi še bolj poudarila utore v obliki puzzel, mi je na misel padla ideja, da jo pobarvam z akvarelnimi barvicami in H2O čopičem. Tako ideja, kot tudi izvedba sta mi zelo všeč in že iščem še kakšno podobno šablonico, kjer bi lahko zopet uporabila to tehniko...
  porocna-voscilnica-in-akvarelne-barvice-podpis
 • Te zanima kako sem dosegla tak učinek, kot ga vidiš na zgodnji sliki? In kako sem naredila srebrn papir? Potem lepo vabljena h ogledu spodnjega video posnetka.
   
 • Hmmm... Ker pa ta vikend pri nas poteka akcija slovenskih štampiljk, sem jih na voščilnici uporabila kar 2x. Prvič sem uporabila malo štampiljko iz božičnega kompleta in jo s srebrno Delicata blazinico odtisnila na mali srček. Ker je to poročna voščilnica, pa sem v spodnji del manjšega okvirčka odtisnila še večji napis Čestitke, prav tako s srebrno Delicata blazinico.
  • Potrebuješ tudi ti kakšno novo slovensko štampiljko? Potem hitro preveri našo pestro ponudbo, saj so slovenske štampiljke samo do 11.5. znižane za kar do -50%... Ponudba, ki se jo splača izkoristiti :)
   

  Klikni tule za nakup Mavelu slovenskih štampiljk >>

   
  • To je za danes iz moje strani vse. Oglasi se tudi jutri, saj zate pripravljam prav posebno objavo o akvarelni tehniki, ki se jo splača prebrati :) Do jutri pa te prav prisrčno pozdravljam. Pozdravček,
    podpis banner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj