Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Čestitke s cvetličnim aranžmajem
Živjo,

Sem Kaja iz ustvarjalnice Kajcyika crafts in čestitko, ki ti jo danes pokažem, bi lahko poimenovala kar akvarelne rože na preprosti čestitki!

Poglej zakaj:Tokrat sem se po zelo dolgem času lotila barvanja z akvarelnimi flomastri. Izdelavo sem začela z odtiskovanjem rožic iz čisto novega seta štampiljk imenovanega Cvetlični aranžma. Ker sem vedela, da bom za izdelavo potrebovala vodo, sem odtis naredila na akvarelni papir z blazinico, ki je primerna za uporabo z vodo.

Barvanje z akvarelnimi flomastri imam zelo rada in to predvsem za to, ker lahko z enim flomastrom dosežeš prečudovite prehode, za katere bi pri barvanju z alkoholnimi flomastri potreboval veliko več flomastrov in časa.Ker sem želela močne barve cvetov, sem barvanje začela z vijoličnim flomastrom s katerim sem pobarvala tri največje cvetove. Celotni cvet je pobarvan le z enim flomastrom, kar sem dosegla tako, da sem na najtemnejši del nanesla barvo, katero sem pa nato z vodo razredčila in tako dosegla lepe prehode. Sredino cveta sem nato obarvala rumeno, kar doda lep kontrast cvetovom.

Barvanje sem nadaljevala z barvanjem listov, za katerega sem uporabila zeleno barvo. Na koncu sem z roza barvo pobarvala še male cvetove, kroglice pa sem samo osenčila z uporabo sive barve.Celoten odtis je bil tako pobarvan s pomočjo le petih flomastrov in moram priznati, da mi je tako barvanje zelo všeč tudi zato, ker časovno ne vzame veliko časa.

Na koncu, sem s črno blaznico odtisnila še napis ’čestitke’ iz seta Močni napisi in vse skupaj dodala na kvadratno osnovo za voščilnice s pomočjo tekočega lepila.

Upam, da sem s to čestitko navdušila tudi tebe, da se lotiš kaj podobnega!

Kaja

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj