Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Šopek cvetlic na poročni voščilnici
Živjo,

Sem Kaja iz ustvarjalnice Kajcyika crafts in danes sem izdelala prav posebno voščilnico. Čez slab mesec se namreč poročita moja prijatelja in zato sem seveda naredila voščilnico zanju.

Poglej:Izdelavo sem začela s prečudovitim Mavelu setom imenovanim Šopek cvetja. Te šampiljke so se mi zdele res idealne za to priložnost, saj je šopek res lep in eleganten. Štampiljko večjega šopka sem tako odtisnila s črno blazinico na akvarelni papir, saj sem vedela, da želim rože pobarvati z akvarelnimi flomastri.

Tudi tokrat sem se držala minimalističnega načela in cvetove pobarvala s čim manjšim številom barv. Danes sem uporabila tri - rdečo, roza in svetlo sivo barvo, sredino pa sem dopolnila z rumenim odtenkom. Za liste sem uporabila zeleno barvo, ki se lepo poveže s preostankom šopka.Ker imata bodoča ženin in nevesta rada naravne odtenke, sem se odločila, da na ozadje dodam nekaj papirja naravne barve. Tri robove sem tako s pomočjo rezalnika za papir izrezala na malo manjšo velikost, kot je velika osnova. Zadnji, četrti rob, pa sem izrezala z šablono iz seta Robne šablone s šivi.

Na ozadje sem nato s pomočjo belega pisala prostoročno narisala nekaj srčkov, da še nekoliko bolj poudarim ljubezensko temo.Potem, sem na spodnji del voščilnice dodala še napis, ki pravi: ‘Iskrene čestitke. Naj se vajina pravljica nikoli ne konča’. Štampiljke lahko najdeš v setu Ta veseli dan, ki je namenjen ravno poročnim voščilnicam. Za napis sem uporabila dve barvi - črno in rjavo, ki sta obe že prisotni na zgornjem delu voščilnice in tako lepo dopolnita preostanek čestitke.

Vse skupaj sem nato s pomočjo lepilnega traku in penic nalepila na ozadje in voščilnica za mladoporočenca je bila končana.

Hvala, da me spremljaš in upam, da tudi sama posežeš po teh prečudovitih štampiljkah!

Kaja

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj