Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Srček z rožicami na enoplastni poročni voščilnici
Živjo,

Sem Kaja iz ustvarjalnice Kajcyika crafts in danes sem se po dolgem času lotila eno plastne voščilnice!

Poglej:Da je voščilnica enoplastna pomeni, da celoto izdelaš brez dodatnega izrezovanja in lepljenja. Enim je tehnika zelo všeč, drugim pa malo manj. Zato sem se danes odločila, da ti pokažem en preprost trik s katerim prideš do zanimive eno plastne voščilnice.

Izdelavo sem začela tako, da sem vzela dva lepljiva listka in ju zalepila skupaj. Nato sem z roko obrisala polovico srčka, to pa sem nato izrezala s škarjami. S tem sem dobila pozitivni in negativni del, ki ga lahko uporabiš kot masko pri odtiskovanju.Sama sem se odločila uporabiti zunanji del maske, ki sem ga položila direktno na sprednjo stran osnove za voščilnice, kot lahko vidiš v drugem koraku zgornje slike.

Potem sem si izbrala štampiljke, ki sem jih odtisnila na sredino in tokrat sem posegla po prečudovitih rožah is seta Cvetlični raj. Izbrala sem si tri različne motive iz seta, katere sem nato odtisnila v sredino srčka. Med odiskovanjem sem poskrbela, da so bili cvetovi enakomerno razporejeni in da nikjer ni preveč vmesnega prostora.Ko je bilo odtiskovanje končano, sem odstranila papir, ki je služil kot maska in začela z barvanjem. Tudi tokrat sem se odločila za alkoholne flomastre, ki so mi res zelo pri srcu. Uporabila sem roza odtenke za rože, svetlo marelično barvo za ozadje in pa zeleno za liste.

Pri tej tehniki barvanja je pomembno, da kar se da slediš željeni obliki in da z barvo zapolniš prav vse prostore. Le tako boš lahko dosegla polnost oblike, ki jo barvaš.

Na koncu sem vzela še set štampiljk imenovan Čestitke in besedo odtisnila na spodnji del srčka z močno črno blazinico. Da se je napis na koncu dobro videl, pa sem poskrbela z belim kemičnim svinčnikom, katerega sem uporabila kjer se mi je zdelo, da črke niso dovolj vidne.

Za piko na i, sem dodala še črn okvir s pomočjo črnega kemičnega svinčnika in eno plastna voščilnica je bila končana!

Upam, da sem s to čestitko navdušila tudi tebe, da se lotiš kaj podobnega!

Kaja

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj