Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Vsake toliko časa nam ljubezen nakloni pravljico

  besedilo-na-blogu-7-dots-stampiljke-ljubezenska-pravljica  


Roza in zlata... Jp... Tole je pa moja barvna kombinacija :) In v kombinaciji z zgornjim verzom, mislim, da je tole recept za čudovito poročno voščilnico :)

 

Tudi danes se ti oglašam s predstavitvijo nove voščilnice, na kateri pa sem tokrat uporabila kratek verz, ki lepo nazorno pove, kako nam ljubezen "premeša štrene", ko se pritihotapi v naše življenje... Ljubezen je namreč ena od stvari, ki dela naše življenje zanimivo in zabavno :)

 

Ali z drugimi besedami... Ki nam življenje spremeni v pravljico :)

  Porocna-voscilnica-pravljica-ljubezni-detajl-napisa  

Pri tokratni voščilnici sem se poigrala z zlatim embosing prahcem in istimi 7 dots štampiljkami Sončnica kot pri včerajšnji voščilnici... In moram priznati, da mi je tale barvna kombinacija tako všeč, da jo bom v prihodnje še večkrat uporabila.

 

Tokrat sem želela narediti bolj zračno ozadje, zato sem na bel Neenah papir z Versamark blazinico odtisnila štampiljko z razmetanimi pikicami in jo nato embosirala z zlatim embosing prahcem. Tako ozadje da voščilnici nagajivost, svetleča zlata barva pa prefinjenost, ki je pri poročni voščinici ne sme manjkati :)

  Porocna-voscilnica-pravljica-ljubezni-pokoncna  

Zeleni listki s pikicami, pa voščilnico povežejo v zaključeno celoto in dodajo tisti droben detajl, ki na prvi pogled ne pomeni veliko, a če jih ne bi bilo, bi nekaj manjkalo... Kljub temu, da bi bila voščilnica lepa tudi brez njih.

 

Da sem presekala belino embosiranih papirčkov, sem jih prilepila na marelični papir iz baby kolekcije, ki pa prav tako vsebuje pikice. In če dobro pogledaš, so na tej voščilnici kar trije različni vzročki s pikicami... Če si kdaj delala s pikicami, jih je hitro preveč.

 

Toda, če jih uporabiš različnih velikosti in različne postavitve (zlate so razmetane, na roza in zeleni pa urejene), pa se da pikice med seboj zelo enostavno kombinirati.

  Porocna-voscilnica-pravljica-ljubezni-polozna  

Za dodatno razgibanost voščilnice sem napis prilepila še na 3D penco in tadam... Voščilnica je gotova :) Meni je zelo všeč... Kakšna se zdi pa tebi?

 

Takolele... Za danes se poslavljam... Imej čudovit, fantastičen in ustvarjalen dan še naprej in se beremo zopet jutri, z novo voščilnico na blogu :) Do takrat pa ti pošiljam en res veliiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov! Xoxo

podpis   

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj