Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Poročni album

naslov-na-blogu-porocni-album
  • V torkovem mailu sem ti obljubila novi albumček kajne? Nisem pozabila nanj:) Ker so nedelje čas za družino in prijatelje in ker so albumi ponavadi polni fotografij ravno prijateljev in družine, bo nedelja ravno pravi dan za objavo albumčka :) Se strinjaš z menoj?
 
  • Tokratni albumček je malce bolj preprost, saj je namenjen najinim poročnim fotografijam… Em ja od najine poroke je minilo že skoraj 5 let in še nisem uspela razviti fotografij iz poroke… Uf kako čas beži (raje rečem to, kot da sem glede tega malo lena in se mi ne da do fotografskega studia :)) Ampak glede na to, da mi je uspel tako simpatičen albumček s čudovitimi novimi papirji Galeria Papieru, ki se jim nikakor nisem mogla upreti :)
  porocni-album-platnica-podpis  
  • Sicer slika res pove več kot 1000 besed, ampak mislim, da bo tokrat video veliko boljši od samih slik, tako da sem ti pripravila kar kratko video predstavitev in te kar vabim, da si jo ogledava.
   
  • Kakšen se ti zdi tale moj albumček? Sedaj imam pa res razlog, da se že končno odpravim v fotografski studio in razvijem fotografije, ki bodo v albumčku prišle še lepše do izraza :)
  skupne-slike-albuma-podpis  
  • Kaj pa ti? Rada izdeluješ albumčke za fotografije? Ali pa bi se rada te veščine naučila? Pusti komentar, da bom vedela, ali v prihodnje pripravim kakšno delavnico ali video vodiče na to temo :) Hvala.
 
  • Želim ti eno res čudovito nedeljo v krogu svojih najdražjih :)
 
  • Pozdravček,
podpis banner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj