Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Povorka mavričnih snežakov

Hej hej...

Ja tudi današnja voščilnica je sestavljena iz razposajenih snežakov, ki pa sem jih, kot sem obljubila včeraj, postavila kar lepo po vojaško v vrsto, tokrak navpično, da je voščilnica malce drugačna...

Tudi ta voščilnica je primerna za masovno izdelavo in se jo da izdelati zelo hitro... Ja vem... Izgleda, kot da je vloženega veliko truda in časa... In ta učinek v večji meri naredijo barve snežakovih kapic in šalov in pa sama razporeditev snežakov.

Plus to, da so snežaki prilepljeni s 3D penco.

Če se boš odločila, za masovno izdelavo takele voščilnice, je najboljše, da si delo organiziraš in da izbereš iste barve na vseh snežakih. Potem pa najprej odtisneš in pobarvaš snežakce, jih izrežeš in na koncu še prilepiš na voščilnico.

Dodaš še manjši napis, recimo tega iz seta Praznična voščila in čisto na koncu ali s tekočimi perlami narediš pikice, ali pa jih kar odtisneš s kakšno zelo nežno sivo barvo.Za osnovo kartice oz. voščilnice se lahko tudi tokrat poslužiš nežnih barv, da bodo snežaki prišli do izraza v vsej svoji lepoti.

Pa še en nasvet... Da bo lepljenje snežakov kar se da hitro pri izdelavi večih enakih voščilnic, najprej naredi osnovno voščilnico. Potem pa nove snežake postaviš kar na že prilepljene snežake, čez njih prilepiš maskirni trak in jih tako pobereš vse na enkrat v pravilni postavitvi in samo preneseš na novo voščilnico.

Enostavno kajne?

Upam, da ti je voščilnica všeč in da sem ti dala kakšno novo idejo, kako lahko snežakce uporabiš še na kakšen drugačen način.

Se bereva zopet jutri, ko nas čaka še zadnja voščilnica s kupčkom razposajenih snežakov...

Do takrat pa veliiiiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj