Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Praznične radosti z dvema zvončkoma


Pa smo ga dočakali :) Mesec november, ki bo na Maveluju poln idej za izdelavo božično novoletnih voščilnic :) Vsak dan, ti bom pokazala novo idejo za voščilnico, poleg tega pa ti bom razkrila marsikateri trik, ki ti bo prišel prav pri papirčkanju :)Danes se bodo kot prvi predstavila razigrana zvončka, ki se bohotita na voščilnici, ki izgleda zelo bogata, a če jo pogledaš pod drobnogledom, boš hitro ugotovila, da se na njej dejansko nahaja zelo malo elementov. Jp, če veš pravi trik, je možno tudi enostavne in čiste voščilnice spremeniti v bogate in polne.


Izdelava tele voščilnice mogoče res vzame 20 minut in si boš mislila, ah ne ne to je pa malce preveč za masovno izdelavo, te moram tukaj hitro ustaviti. Če želiš narediti več enakih voščilnic (oz. podobnih, saj jih lahko kombiniraš z različnimi papirji, kar ti bo še prihranilo čas), bo čas izdelave veliko manjši, kot si predstavljaš sedaj. Ker je celotni zvonček z mašnjico in zelenjem del ene šablonice boš z malce načrtovanja v barvah hitro ugotovila, da ti njihovo izrezovanje ne bo vzelo veliko časa.

Toplotno embosiranje je mogoče res malenkost bolj zamudno, a ga lahko komot nadomestiš z navadnim odtiskovanjem z zlato Delicata blazinico, ki ti bo prav tako dala čudovite zlate rezultate. In kako sem voščilnico naredila?
Ekola... Voščilnica je gotova. Upam, da tudi sama poskusiš z izdelavo podobne voščilnice in da se boš ob njenem izdelovanju zabavala tako kot jaz :) Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej! Veliiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!


Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj