Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Praznično razsvetljena polica v družbi nogavičk
Včerajšnje voščilnice
se še spomniš kajne? Ko sem tole noro lušno poličko izdelala točno tako, kot je bila mišljena pri oblikovanju šablonice. Danes pa sem jo že malce priredila :) Uporabila sem samo poličko, nogavičke in pa svečko, ki sem jo postavila na obe strani police, da polička izgleda uravnotežena.

Tako uporabljena šablonica, zahteva veliko manj časa, za sestavljanje drobnih delčkov, pa zato voščilnica ni nič manj lepa... Če povem po pravici, mi je mogoče današnja še bolj pri srcu, kot včerajšnja :) Kaj pa tebi? Katera ti je ljubša? Včerajšnja ali današanja?


Jaz zelo rada iz svojih šablonic iztisnem maksimalno vse kar lahko. Rada jih obračam okoli, razrežem njihove izrezke in uporabim celo negative (v tem mojem primeru sem kot negativ uporabila krog na sredini voščilnice, da sem dobila manjplastno voščilnico). In če dobro pogledaš, boš videla, da mašnjice celo "ukradla" iz ene druge šablonice, pri nogavički pa sem izrezek kar obrnila v drugo stran :)

Pri taki uporabi tako ne potrebujem gore šablonic (mislim no, če sem poštena jih, ker so vse tako lepe, da jih enostavno moram imeti, a vseeno ne bi mi jih bilo potrebno imeti toliko) in lahko z njimi vseeno izdelam čudovite in raznolike voščilnice.


Tudi tokratna izdelava voščilnice ni nič kaj zahtevna + še ostanke papirja lahko ponucaš in si tako malce počistiš svoj ustvarjalni kotiček :)Torej? Katera voščilnica ti je bolj pri srcu? Današnja ali včerajšnja? Zaupaj mi spodaj v komentarju, ker me res firbec matra :)

Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej! Veliiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj