Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Praznično veselje v zlatem glamurjuVem! Včeraj sem obljubila, da vam pokažem voščilnico z božičnim venčkom. A se tem čudovitim zvončkom nisem mogla upreti. No pa kako bi se jim lahko, ko pa so tako glamurozni :)


Roza barva mogoče res ni največkrat uporabljena pri božično novoletnih voščilnicah, a meni je tale topla marelično roza barva v kombinaciji z zlato tako simpatična, da se ji nekako ne morem upreti in tako je nastala tale meni noro lušna voščilnica, ki pa je še enostavna za izdelavo.


Mogoče se ti na prvi pogled zdi, da uf koliko rezanja z eno in isto rezalno šablonico. Če bi delala samo eno voščilnico je res veliko rezanja, a če se spomniš, je to moja že tretja voščilnica z istimi zvončki in vsakič v malce drugačni kombinaciji barv. Jp, tako sem porabila vse delčke in dejansko rezala za 3 voščilnice na enkrat.


Prav poseben čar pa poleg zlatega papirja doda tudi zlat embosiran napis. O waw kako lepo se sveti <3Ne vem če sem ti že kdaj zaupala, da jaz naravnost obožujem šablonice za ozadje in še bolj, ko jih lahko med seboj pokombiniram kot sem to storila tukaj. Tale ovalna odprtina z žarki pride res fantastično, se strinjaš z mano?Takolele... Za danes se poslavljam... Jutri pa pride na vrsto venček in pa veliko te moje ljube marelično roza barve. In to na božično-novoletni voščilnici. Do takrat pa veliiiiiiiiik objem in koš poljubčkov! Xoxo

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj