Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Prebrisano 3D ozadje


Zate sicer ne vem, a jaz se pogosto zaljubim v kakšen izdelek in ga potem uporabljam do onemoglosti. Tako dolgo, da na mi na koncu že zmanjka izdej kako še bi ga lahko uporabila. Namreč hitro se naveličam vedno ene in iste uporabe :)

Zato sem bila zelo vesela, ko sem na Tininem blogu že nekaj časa nazaj videla, da s šablonicami izdelala 3D ozadje. O to pa je dobra ideja sem takrat pomislila in nanjo pozabila. Vse do današnje voščilnice, ko sem gledala šablonice, ki sem jih uporabila že neštetokrat in nisem več vedela kako bi jih lahko uporabila še drugače.In potem ideja... 3D ozadje. Pa sem se lotila in jih izrezala en prav simpatičen kupček in jih nato prilepila s tekočim lepilom. Mojim najljubšim multi-medium v mat verziji. Če bi mislila en mičkeno v naprej, bi sigurno uproabila obojestranski lepilni trak, saj bi bilo lepljenje tako veliko bolj enostavno. A tudi tako je šlo in nad rezultatom sem navdušena.Ker se seveda ne morem ločiti od rozi barve, sem tudi tokrat uporabila kar nekaj roza barve, a ker sem vejice naredila v beli barvi, mi ni dalo miru, da moram nekam vkomponirati tudi zeleno, da se vejicam odkupim za izgubo barve. In tako sem jo dala na ozadje osrednjega dela voščilnice.

Uporabila sem zelen papir iz nove kolekcije "Sladka mala princeska", saj ima narisan rahel vzorček, ki celotno voščilnico poživi ob enem pa ne izstopa. Seveda, saj želim, da na voščilnici izstopa osrednji del z vejicami.Zato sem se tudi odločila dodati roza 3D mašnjico in pa svetleč zlat napis, ki takoj pritegneta pogled, ki pa se potem nadaljuje na bele vejice, za katere sem se tako potrudila.

Takolele... Zaupaj mi spodaj v komentarju, če so ti moje vejice všeč in če si tudi ti že kdaj poskusila sama izdelati 3D ozadje iz izrezkov svoje priljubljene šablonice?

Do naslednjič imej čudovit, zabaven in ustvarjalen dan! Veliiiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj