Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Ker je prijateljstvo milijon malih stvari


Kot se kamen na kamen gradi palača, se dejanje na dejanje gradi tudi prijateljstvo. Štejejo tako velike kot tudi tiste male (včasih skrite) stvari. In te so ponavadi najpomembnejše.

Tudi tebi primanjkuje časa, da v miru spiješ kavico s svojo prijateljico? Ali pa ti včasih zmanjka idej, kaj podariti kot majhno pozornost, s katero izkažeš, da ti prijateljica veliko pomeni?

Za ustvarjalke to ne bi smela biti težava, saj smo vendar kreativne in polne idej. Pa vseeno pogosto ni tako. Ali nam primanjkuje časa ali pa nimamo pri sebi prave štampiljke, ki bi pašala na voščilnico za prijateljico.

Ker so mi pomembni medosebni odnosi, še posebno ti bolj klasični kot je fizični stik ali pa dobra stara pošta, ki jo dobimo v nabiralnik. In ker mi komunikacija preko Facebooka ali Instagrama ni preveč pri srcu, sem se odločila, da izdelam novo kolekcijo štampiljk, ki sem jo poimenovalaV kolekciji se skriva 18 štampiljk, ki jih lahko uporabiš samostojno ali pa jih med seboj dopolnjuješ. Kot pri vseh 7dots štampiljkah, sem tudi tu gledala na to, da jih lahko uporabiš tudi za kakšno drugo priložnost (npr. rojstni dan).

V prvi fazi so namenjene, da jih uporabiš na voščilnicah, a ker so ravno prav velike, jih lahko uporabiš tudi v ročno izdelanih albumčkih ali pa mini sporočilcih, ki jih lahko pustiš na mizi ali pa skrivaj vtakneš v prijateljičino torbico.

Jaz upam, da so ti štampiljke všeč tako kot so meni in te vabim, da se v prihodnjih dneh še oglasiš na blogu, saj imam pripravljenih kar nekaj voščilnic, kjer ti bom pokazala, kako vse lahko uporabiš tele res lušne štampiljke :)

Takolele... Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej in se vidiva oz. bereva zopet jutri, ko bom s teboj delila prvo voščilnico, na kateri sem uporabila nove štampiljke :)

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj