Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Preprosta voščilnica za rojstni dan
Živjo,

Sem Kaja iz ustvarjalnice Kajcyika crafts in danes sem se odločila, da ti pokažem kako narediti preprosto rojstnodnevno voščilnico z rožo.

Poglej:Tokratnje ustvarjanje sem začela z odtiskovanjem cveta in listov iz seta Odprti cvetovi. Da sem lahko odtise nato pobarvala z akvarelnimi flomastri, sem uporabila akvarelni papir in pa blazinico, ki se z uporabo vode ne razmaže.

Za barvanje cveta sem uporabila le eno barvo in sicer rozo. Kjer sem želela, da je barva intenzivnejša in temnejša sem barvo s pomočjo flomastra nanesla direktno na papir. Nato sem jo z vodo razredčila in tako dosegla lepe prehode, za katere nisem porabila veliko časa.Ko so bili cvetovi pobarvani sem na hitro pobarvala še liste. Zanje sem seveda uporabila zeleno barvo. Prehode sem tako kot pri cvetu dosegla z redčenjem barve s pomočjo vode in razmazevanjem z vodo.

Potem, sem vse odtise izrezala in prilepila skupaj v lepo celoto. Le to sem kasneje prilepila na zgornji levi rob, preden pa sem to storila sem dodelala še ozadje.Ker nisem želela, da bi bilo ozadje premočno, sem prostoročno na rob dodala vijuge. Odločila sem se za uporabo črnega pisala, saj se lepo poveže s črnim robom odtisov.

Na koncu sem na spodnji del voščilnice dodala še napis ‘Vse najboljše’ iz enako poimenovanega seta štampiljk. Uporabila sem črno blazinico, ki tako celotno čestitko lepo uravnovesi.

Upam, da sem s to čestitko navdušila tudi tebe, da se lotiš barvanja z akvarelnimi flomastri. Mene res navdušuje njihova preprosta uporaba in kako hitro so z njihovo pomočjo odtisi hitro pobarvani.

Kaja

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj