Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Preprosto novoletno

Velikokrat je dobro imeti pri roki kakšen hiter in preprost kuharski recept in tako je tudi pri ustvarjanju. Včasih manjka inspiracija, največkrat pa čas in morda vam za take dni pride prav tudi ta moja ideja, sploh zato, ker se prazniki približujejo s svetlobno hitrostjo.

za Mavelu_napisi 1

Osrednje mesto sta tokrat prevzela napisa, katerima sem dodala drobne dodatke. Na prvi čestitki sta to 2 zvezdici, ki sem ju izrezala s pomočjo Memorybox šablone Precious Stars in ju poštempljala:

za Mavelu_napisi 2

Na drugi čestitki pa je to srce. Ozadja bi lahko bila tudi bela, zakaj pa ne. Vendar se jaz pač ne morem upreti eko kartonu, ki sem ga tudi tokrat senčila in na koncu pošpricala z belo tempero, da mi drobne pike služijo kot snežinke.

za Mavelu_napisi 3

Tako preprosto je torej to in preprosto je tudi zbrati ves material, saj vse potrebno dobiti pri Marini in njeni trgovini Mavelu

Pa en preprosto lep pozdrav vsem!

Vladka

[product id="2587"][product id="3538"][product id="24"][product id="22"][product id="3535"][product id="577"][product id="880"][product id="157"][product id="3498"][product id="166"][product id="396"][product id="140"][product id="2099"][product id="1797"]

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj